VAC: Eventbloggers gezocht

28 augustus 2005, 05:14

Het is inmiddels een publiek geheim dat een aantal bloggers zich hebben georganiseerd en binnenkort naar buiten zullen treden met eventblogs.nl, een organisatie die zich zal toeleggen op het live verslaan van congressen, conferenties, seminars en andere evenementen via weblogs. Om te kunnen voldoen aan de vraag zijn we op zoek naar bloggers met een vlotte pen die geinteresseerd zijn om evenementen te bezoeken en te verslaan via een weblog.

Heb je een specifiek interessegebied en vind je het leuk om zo nu en dan gratis een evenement te bezoeken, laat het ons dan even weten via eventblogs.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Jonathan Marks

  I do this sort of work in English – I speak Dutch (or at least I think I do) but wouldn’t attempt to write it.


  28 augustus 2005 om 07:48
  erik

  Vind het een geweldig initiatief en was mij nog niet bewust van het publieke geheim (spreekt niet echt voor me). Maar wil maar wat graag die inspirerende en minder inspirerende momenten te verslaan.


  28 augustus 2005 om 09:08
  media

  Dank voor alle reactie zover. Ik heb op dit moment wat problemen met het versturen van emails maar krijg de emails gewoon binnen!


  28 augustus 2005 om 09:34
  Choco

  ik vind voordat dat “life” heel gaaf, als het beeld en geluid in real-time betekent, dat is namelijk het extra’tje wat internet wel kan gebruiken. Achteraf bloggen gebeurt al behoorlijk namelijk.


  28 augustus 2005 om 11:35
  media

  Henk-Jan, jij staat uiteraard ook op de lijst! 😉


  28 augustus 2005 om 19:35
  Edmond Varwijk

  Jaja… 🙂 Zolang je ons ook dan de eer gunt, vind ik het prima.

  Succes met volgens mij een goed initiatief.


  29 augustus 2005 om 11:52
  janm

  Volgens mij heb ik al op een weblog gelezen wie de (echte?) iniatiefnemers zijn, maar ik zal de verrassing nog niet verpesten.


  30 augustus 2005 om 06:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!