Update Nederlandse RSS-portals

28 januari 2005, 09:47

Het is al weer een tijd geleden dat hier een update is gegeven van Nederlandse RSS-portals. De afgelopen maanden zijn er namelijk weer een aantal bijgekomen die absoluut de moeite waard zijn.

NieuwsTijgerAls eerste NieuwsTijger. Op de website van NieuwsTijger kan iedereen een persoonlijke nieuwspagina maken (MijnTijger genaamd) op basis van de bronnen van zijn of haar keuze. Standaard worden meer dan 250 RSS-feeds aangeboden. De gebruiker kan daarnaast elke willekeurige RSS-feed toevoegen aan zijn pagina.

Een tweede RSS-portal is JouwNieuws.nl. Ook hier een groot aantal standaard RSS-feeds en de mogelijkheid om een persoonlijke pagina aan te maken (is me helaas nog niet gelukt).

Ik ben zelf een enthousiaste FeedDemon-gebruiker dus zal niet snel gebruik maken van dit soort portals, toch bezoek ik ze zo nu en dan om ideeen op te doen voor nieuwe RSS-feeds. Heb je nog aanvullende portals? Laat het ons weten!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Rene

    Bedankt voor het noemen van m’n site, ik heb meteen de registratie/login procedure wat verbeterd.


    28 januari 2005 om 21:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!