Uitspraak rechtszaak Apple tegen informatielekkers

12 maart 2005, 07:00

Het oordeel van Superior Court Judge James Kleinberg in de zaak van Apple tegen de internetproviders van de blogs Think Secret, PowerPage en AppleInsider is bekend.

De uitspraak komt erop neer dat helers van crimineel verkregen informatie de (adres-)gegevens van hun leveranciers op aanvraag van justitie moeten vrijgeven.

Apple heeft de blogs zélf overigens niet aangeklaagd; ze is alleen op zoek naar de daadwerkelijke dieven, die haar vertrouwelijke informatie naar die blogs hebben doorgesluisd.

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Apple is hypocriet, enerzijds profiteren van de blogosfeer als nieuwe producten geintroduceerd moeten worden en anderzijds beginnen te piepen als het iets te vroeg uitlekt.

    Iemand nog een iPod kopen? 😉


    12 maart 2005 om 07:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!