Tweede Nederlandse Businessblogmeeting

1 mei 2005, 21:23

Tweede Nederlandse BusinessblogmeetingEind vorig jaar is op iniatief van Frank Meeuwsen (Frank-ly) de Eerste Nederlandse Businessblogmeeting georganiseerd. Een groep van ca. 15 businessbloggers hebben tijdens die meeting met elkaar kennis gemaakt, ervaringen gedeeld en plannen uitgezet voor de toekomst.

Op donderdag 23 juni van 15-18 uur vindt op locatie van Publicis (Amstelveen) de Tweede Nederlandse Businessblogmeeting plaats. Sponsor van de bijeenkomst is DialogAMI (onderdeel Publicis Dialog group). Het programma bestaat uit een 3-tal presentaties gevolgd door een discussie en een borrel. De sprekers zijn Stephan Fellinger (weblogs als marketinginstrument), Neville Hobson (weblogs als communicatie-instrument) en Ton Zijlstra (weblogs als kennismanagementinstrument).

Deelnemers kunnen zich hier gratis aanmelden. Het aantal deelnemers is max. 50 waarbij ik de mensen op de mailinglist voorrang zal geven als mocht blijken dat we over de 50 inschrijvingen komen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!