TV en Internet 2005

26 oktober 2005, 09:31

In voormalig theater ‘t Spant te Bussum zal op 23 november aanstaande het 7e jaarcongres TV en Internet plaatsvinden. Hete onderwerpen als digitale TV, video-on-demand, IPTV en internet cases als Habbo Hotel en Eccky zullen onder leiding van dagvoorzitter Joris van Heukelom BNN de revue passeren.

Over ontwikkelingen in digitale televisie en VOD zullen met name Michiel Buitelaar (KPN) en Michel Mol (Publieke Omroep) wel zinnige dingen kunnen vertelen. Wanneer het gaat om nieuwe reclame technieken in een digitaal universum heb ik goede hoop op de visie van Ricardo van Amerongen (IP/RTL Nederland) en Kim Dingler (Heineken). Voor het onderwerp IPTV heeft de organisatie in Erwin Blom (VPRO) een kundige en bevlogen discussieleider gevonden al zal deze nooit hoog oplopen met mannen als Jochem de Jong (MTV), Reinoud van Dommelen (Endemol Interactive) en Bart Soepnel (SBS) aan tafel maar wellicht kan Kees Smaling (Siemens) daar nog wat aan bijdragen.

In het middagprogramma zal Christian Batist van Sulake uitleggen wat het geheim is van het succesvolle concept Habbo Hotel is en daarna mag Bas Verhart (MediaRepublic) vertellen hoe succesvol de vandaag officieel ge?ntroduceerde digispruit Eccky wel niet gaat worden. De ontbrekende waarde in de uitnodiging van Broadcast is de nog onbekende trendwatcher waarvan de identiteit nog niet bekend is. Desondanks een interessant programma…

Kritische macro kijk op relevante mediaontwikkelingen en aanverwante distributietechnologie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  nielsschultz

  ik ben heel benieuwd hoe succesvol digispruit Eccky gaat worden 😉


  26 oktober 2005 om 10:05
  media

  Kom net terug van het Eccky-feestje in A’dam. Blijf het een gewaagd maar interessant concept vinden. Hoop voor MR dat het een succes wordt, potentie heeft het zeker!


  26 oktober 2005 om 19:12
  Inez

  500 euro entree? Het streaming congres van afgelopen week was gratis en had betere sprekers!


  27 oktober 2005 om 08:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!