Tulip E-go

18 maart 2005, 05:21

imageComputers hoeven niet saai zwart, grijs en lelijk te zijn. Case modding een verschijnsel waarbij computers compleet worden gerestyled door gebruikers bestaat al jaren.

Computerfabrikant Tulip brengt echter eind dit jaar een aantal opvallende laptops Tulip E-go laptops op de markt, die bekleed zijn met verschillende kleuren leer en design-prints. De doelgroep zoekt een computer als ?fashion-artikel?, een designproduct waarmee je gezien wilt worden en daarmee exclusiviteit moet oproepen die de prijs van rond de 2500 euro zou rechtvaardigen.

Collega blogger Hans Mestrum, strategic business developer/trendwatcher bij Tulip Computers, schreef eerder al een aantal postings over E-go.

Bron: Emerce

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Hans

  Tosti-apparaat?


  18 maart 2005 om 08:55
  at

  Nee een kansloos-apparaat!


  18 maart 2005 om 10:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!