Trends in de mobiele markt

12 februari 2005, 17:56

Volgende week, om precies te zijn op 14 februari, presenteert Netsize zijn onvolprezen jaarlijkse ?Netsize Guide?. Met die gids analyseert het bedrijf, dat pan-Europees actief is in mobiele marketing- en business-oplossingen, naar aloude gewoonte een stand van zaken over de mobiele technologie en markt in het algemeen en de situatie in enkele (ook niet-Europese) landen in het bijzonder.

In deze editie, ondertussen al de vierde, analyseert Netsize 29 landen en 103 mobiele operatoren. Onder de trends voor dit jaar noteren we vooral de ontwikkeling van zakelijke mobiele toepassingen: de verschillende bedrijfsplatformen (CRM, SFA, ERP en dies meer) worden op mobiele dragers ge?nt en stilaan wordt de mobiele onderneming een feit. Netsize wijt dit ondermeer aan de netwerkdekking die met de verschillende technologie?n van vandaag een ?naadloze overgang van de informaticasystemen van het bedrijf naar de mobiele wereld mogelijk maakt?.

http://www.digimedia.be/detail05.asp?Id=1612

http://www.netsize.com/

Op 14/02 krijgt u het dan toegestuurd. Die datum is overigens geen toeval want dan start 3GSM in Cannes waar het rapport officieel wordt voorgesteld.

http://www.3gsmworldcongress.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!