Je bekijkt een artikel van BBP Media
partner

Traffic Today: Extra geopend tijdens Black Friday #spon

27 november 2020, 09:45

Er zijn meerdere specialisten aanwezig om de campagne te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Het belangrijkste weekend voor e-commerce komt er weer aan; Black Friday. Voor veel webshops is dit weekend belangrijk voor een groot deel van de omzet. Veel online bezoekers betekent veel websiteverkeer. Om dit te stimuleren draaien er ook verschillende campagnes, om de bezoekers zoveel mogelijk naar de acties te trekken.

Dit jaar zullen de winkelstraten minder vol zijn dan voorheen, waardoor het online extra druk is. Je kan je voorstellen dat dit weekend daarom extra ogen nodig heeft. Daarom is Traffic Today dit weekend extra geopend! Het hele weekend wordt er gewerkt, om zo samen het maximale resultaat te behalen met en voor hun klanten. Het team van Traffic Today heeft al in een vroeg stadium besloten om voor hun klanten (en ook niet-klanten) extra aanwezig te zijn. Concreet betekent dit dat ze vrijdagavond tot 20.00 uur bereikbaar zijn, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Er zijn meerdere specialisten aanwezig om de campagne te monitoren en bij te sturen waar nodig. Zijn er mogelijkheden om extra te knallen? Dan pakken ze deze kansen! Ze helpen hun klanten om het maximale uit hun campagnes te halen!

“We vinden het weekend van Black Friday heel belangrijk; we merken dat het elk jaar drukker wordt. Om onze klanten extra van dienst te zien en om zoveel mogelijk omzet en leads te genereren, werken we samen naar een recordweekend”, aldus Marc Koopmans, Online Marketeer bij Traffic Today.

Traffic Today werkt dit weekend onder andere voor Hekwerkonline, MaxiAxi, Raamdecoratie.com, Wifimedia, Fairybell, Top1toys, Sani4all, Schattige Babykleertjes, BTO.

Heb jij dit weekend issues rondom Black Friday? En ben jij (nog) geen klant bij Traffic Today? Geen probleem! Ook dan kan je Traffic Today bereiken. Je kan ze telefonisch bereiken via 0570-244087 of mailen naar info@traffictoday.nl.

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!