Totaljobs.nl biedt vacatures aan via MSN Messenger

26 oktober 2005, 19:20

Ernst melde het al in de reacties, vacaturesite Totaljobs.nl is door MSN.nl verkozen tot exclusieve leverancier en gaat ook banen aanbieden via MSN Messenger en Hotmail.

Via een zogenaamde ‘tab’ in het venster van MSN Messenger, kunnen werkzoekenden een zoekopdracht naar gewenste vacatures ingeven.De functie is gekoppeld aan de database van totaljobs.nl, waardoor werkzoekenden direct toegang hebben tot ruim 20.000 vacatures. Met deze unieke samenwerkingsovereenkomst hoopt totaljobs.nl werkzoekenden sneller te bereiken.

Ook zal de vacaturesite via zogenaamde webcourier e-mails, vacatures versturen. Dit zijn nieuwsbrieven die naar Hotmail-gebruikers, die zich op een bepaalde nieuwsbrief hebben geabonneerd, worden gestuurd. De content op de carriërepagina van MSN.nl wordt voortaan exclusief door totaljobs.nl verzorgd. De samenwerking is uniek en kenmerkend voor het innovatieve karakter dat totaljobs.nl nastreeft.

Sophie Relf, hoofd marketing totaljobs.nl, over de samenwerking: ‘Wij zijn met totaljobs.nl voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de markt. In totaal heeft MSN Messenger 4,5 miljoen actieve gebruikers. Via deze samenwerking hopen we de perfecte manier gevonden te hebben om nog meer mensen te kunnen bereiken. Daarbij speelt gebruikersgemak een grote rol. MSN Messenger is zeer populair onder de young professionals en het wordt bovendien veel gebruikt in kantooromgevingen. Wij zijn nu in de gelegenheid deze groep direct in hun chatprogramma de nieuwste vacatures aan te bieden.’ De samenwerking met MSN.nl is onderdeel van een internationale overeenkomst met MSN, ook in Groot-Brittanië kunnen werkzoekenden via MSN op zoek naar een nieuwe baan bij totaljobs.com.

Edo Povel, business development manager MSN.nl: ‘MSN is met totaljobs.nl een overeenkomst aangegaan met als doel de diensten van totaljobs.nl te integreren binnen MSN Messenger, MSN Hotmail en MSN.nl. Voor de eindgebruiker is totaljobs.nl zo op een logische manier binnen het MSN-netwerk te vinden. Tegelijkertijd boort deze partner nu nieuwe doelgroepen aan.

Niet onbelangrijk is dat totaljobs.nl een groot aantal vacatures in haar database heeft die ook nog eens verspreid zijn over alle mogelijke opleidings- en ervaringsniveaus. Totaljobs.nl en MSN bieden zo een rijke service aan alle bezoekers. Wat daarbij helpt, is dat totaljobs.nl haar propositie van het zonder afleiding zoeken naar zoveel mogelijk vacatures tot in de finesse doorvoert en dat heeft in Groot Brittanië geleid tot het marktleiderschap. MSN gelooft dat de ervaring uit Groot Britanni? helpt bij het neerzetten en perfectioneren van haar marktpositie. Dat totaljobs in Groot Brittanni? een deal heeft met MSN speelt natuurlijk ook een positieve rol.’

Bron: ANP

Zie ook: Planet

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!