THE SUB van Heineken: altijd vers tapbier van je favoriete merk in huis #ADV

1 juli 2015, 10:00

Met THE SUB van Heineken haal je een wereld van bieren in huis, altijd ijskoud en vers getapt. En zeg nou zelf, dat is toch het lekkerst. Bekijk de video en SUBgrade jezelf!

Ja, daar krijg je wel trek van, hè? Dat is niet gek, want THE SUB van Heineken zorgt ervoor dat je altijd vers getapt bier in huis hebt, ijskoud geserveerd op een temperatuur tot 2 graden celsius. Het bier wordt geleverd in compacte modules, toepasselijkerwijs THE TORP genaamd, van 2 liter – het ideale formaat voor een avondje thuis met vrienden. En dankzij deze module blijft het bier na openen gegarandeerd 15 dagen vers!

THE SUB is ook nog eens je ticket naar een wereld van bieren en smaken, want er zijn THE TORPs van natuurlijk Heineken, maar ook Affligem, Desperados, Pelforth (Frankrijk), Birra Moretti Baffo d’Oro (Italië), Wieckse Witte, Tiger Beer, Brand UP en Brand Weizen. Je bestelt de bieren direct op www.the-sub.com en laat ze heel gemakkelijk thuisbezorgen.

Promotie

Ter kennismaking is THE SUB is nu tijdelijk verkrijgbaar voor 199 euro (in plaats van 249 euro). En als je een oude thuistap inlevert, bijvoorbeeld een Beertender van Heineken, maar het mag ook en Perfect Draught of ander model zijn, ontvangt je nog eens 50 euro extra retour, zodat je slechts 149 euro betaalt.

Dus ga nu naar de winkel of kijk voor meer informatie op http://www.the-sub.com!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!