Telegraaf.nl open voor reacties lezers

27 juni 2005, 15:13

Telegraaf.nl open voor reacties lezers

Iemand enig idee hoe lang het al mogelijk is dat lezers reacties kunnen plaatsen bij (een aantal) berichten op telegraaf.nl? Het was mij in ieder geval nog niet eerder opgevallen maar werd hierop gewezen door Arnoud.

Op moment van schrijven zijn er bijvoorbeeld al 71 reacties op de vraag hoe het zusje van Amalia gaat heten. Reacties worden overigens pas geplaatst na goedkeuring door de redactie. Een model dat ook wordt gehanteerd door o.a. Emerce en Webwereld.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

13 Reacties

  media

  Lammert, weet niet of je mijn laatste aanpassing nog hebt gezien. Ik kwam er zojuist pas achter dat de berichten pas worden geplaatst na beoordeling door de redactie. Op die manier kan er eigenlijk weinig verkeerd gaan maar gaat ook een belangrijk deel van de interactie met lezers verloren. Ik denk dat een registratiesysteem, zoals o.a. gebruikt door een aantal grote blogs, de beste oplossing is.


  27 juni 2005 om 15:46
  Lammert Postma

  Marco, Ik had inderdaad gelezen dat het pas na goedkeuring wordt geplaats. Opzich heeft dit ook een preventieve werking.. Men weet dat het eerst goedgekeurd moet worden. En dan vraag ik mij af of men uberhaupt nog de moeite doet om een ongewenst bericht te schrijven.

  Bij een registratie behoudt je het probleem van screening van posts. Ondanks dat een gebruiker is geregisteerd heeft deze de vrijheid om ieder bericht te posten die men wenst.

  Nog beter is een systeem waarbij geregisteerde gebruikers elkaar op de vingers kunnen tikken. Bij, zeg, 10 unieke vinger-tikken wordt de gebruiker geweerd voor een bepaalde tijd. Een soort zelfregulerend systeem waarbij de redactie nog meer wordt ontlast als bij een normale registratiesysteem.


  27 juni 2005 om 16:05
  Dicky

  Is sinds vorige week


  27 juni 2005 om 16:53
  Lammert Postma

  Volgens mij hebben ze het weer verwijderd, althans nu om (22:44) kan ik het nergens meer vinden.


  27 juni 2005 om 18:45
  Floris

  Webwereld heeft geen goedkeuringssysteem meer sinds ze dat “gave” aanmeldingssysteem hebben…


  27 juni 2005 om 22:23
  media

  @Lammert: niet alle berichten staan open voor reacties. Bij mij staan de berichten van gisteren nog steeds open (naam Amalia’s zusje heeft inmiddels 134 reacties).

  @Floris: dank voor de update!


  28 juni 2005 om 03:26
  arend nijssen

  Vlietuig neergehaald in Oekraïne

  En wat doet Nederland? „Het vertrouwen moet gewonnen worden…”

  ”We moetten alle feiten boven tafel krijgen, zodat nabestaanden weten wat er is gebeurd”

  Australië heeft gelijk als Poetin wordt veroordeeld. Poetin verschuilt zich achter dit drama door te zeggen dat het in Oekraïne is gebeurd en niet in Rusland…wat een gotspe…

  Deze regering moet maar één ding doen…Soldaten uit Mali halen en via de VN inzetten om samen met Kiev de separatisten bestrijden…Dat is pas er ”alles aan doen” om deze godvergeten oorlog in Oekraïne te bestrijden en een punt te maken tegen Poetin.

  Alles wat alleen is gericht op een onafhankelijk en internationaal onderzoek is verloren tijd en gezichtsverlies voor Nederland.

  De nabestaanden krijgen bloemen, 5000 dollar en mooie woorden, maar een einde maken aan deze oorlog in Oekraïne zou het doel moeten zijn…!

  De macht van het geld met de daarbij gepaarde economische motieven en belangen is echter sterker dan deze kleinzielige regering.

  A.C. Nijssen


  18 juli 2014 om 15:40
  HSM Tees

  Geachte redactie,

  In uw krant van zaterdag, 24 januari j.l. constateerde ik in het artikel van Prof. Bob Smalhout een wel zeer storende fout. Notabene over het onderwerp, dat het met het onderwijs (lees rekenen) in Nederland al jaren achtereen zeer slecht is gesteld. In het rekenvoorbeeld dat Prof. Smalhout gaf, wordt voor de lezer (tussen haakjes)verduidelijkt dat de oppervlaktemaat één hectare= 100 vierkante meter groot is. De oppervlakte van één hectare 100 x 100 meter is echter niet 100- maar 10.000 vierkante meter. Honderd vierkante meter (10 x 10 m) is de oppervlaktemaat van één are.

  HSM Tees (Buitenpost)


  26 januari 2015 om 14:29
  Hoffmann

  Ik vind het onthutsend de berichtgeving over de aankoop van de twee schilderijen van Rembrandt. Ontstellend geklungel van minister Bussemaker die zonder medeweten van

  het kabinet en zonder overleg met de fracties en met vertegenwoordigers van onze musea

  afspraken maakt met de Fransen. Onbegrijpelijk!!. Communicatie hier is ver te zoeken. Dit

  zijn zaken die men “zwart op wit” vastlegt teneinde de belanghebbenden tijdig te informeren. Heeft ze dit gedaan ? Aantoonbaar?

  Zo niet, dan weer een voorbeeld van hopeloos geklungel van Bussemaker.

  Waarom heeft ze geen overleg gevoerd alvorens met de Fransen te gaan praten?

  Intussen heeft ze wel deze zaak verknoeid en schade berokkend aan het bijeenbrengen van ons cultureel erfgoed. Intussen lachen de Fransen in hun vuistje over dit onbenullig optreden.

  Iemand die zich op dit niveau zo manifesteert, kan men toch moeilijk handhaven.


  30 september 2015 om 07:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!