Superweb lanceert alternatief voor ADSL

13 november 2003, 12:21

Sinds vandaag is er een volwaardig alternatief voor ADSL, Superweb Snel. Met dit nieuwe product van Superweb is het mogelijk tot 5 keer sneller te internetten via de telefoonlijn. In tegenstelling tot ADSL is Superweb Snel in heel Nederland verkrijgbaar. De abonnements-kosten bedragen slechts 3,98 per maand of 35,76 per jaar (2,98 per maand).

Superweb Snel maakt gebruik van verschillende technieken om de snelheid van het internetten via de telefoonlijn te verhogen. Door o.a. nieuwe compressietechnieken en serversoftware wordt de website veel sneller naar de browser van een gebruiker verstuurd dan voorheen. Op superweb.nl is een uitgebreide uitleg te vinden over de techniek en werking van Superweb Snel.

In combinatie met 40% korting op de internettikken kan Superweb een volwaardig alternatief aanbieden voor ADSL zonder enige levertijd. Superweb Snel werkt met alle Windows versies en browsers. Voor de werking van Superweb Snel is geen extra modem of andere apparatuur nodig; na aanmelding kan men direct aan de slag.

Superweb Snel maakt gebruik van Propel Software voor de compressie van websites en de acceleratie van het internetverkeer over de telefoonlijn.

Bron: Persberichten.com

Alex Stil
CEO bij Reddion

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!