Start Eventblogs.nl leidt tot screencast

18 september 2005, 05:02

De lancering van Eventblogs.nl afgelopen donderdag heeft links en rechts aandacht getrokken. Absoluut het meest innovatief was de screencast van Hans Mestrum. Prachtig!

Hans bedankt, ik heb ook een aantal van je andere screencasts bekeken. Absoluut de moeite waard maar misschien moet je binnenkort toch eens kijken of je een leuke dame kunt vinden voor de presentatie 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Simon Koelewijn

  Hebben we niet een leuke dame in het Eventblogs promotieteam zitten Marco?


  18 september 2005 om 05:53
  Bertrand

  Het is inderdaad een mooie screencast (en een leuk stukje marketing) van Hans. Ik zal ook eens onderzoeken hoe het werkt, Bekijken is absoluut de moeite waard.


  18 september 2005 om 05:58
  Hans Mestrum

  Dank je voor de ‘complimenten’ 😉

  @bertrand: dit is echt een consumer generating some media. Laagdrempelig, leuk om te doen en vanachter je bureau met een normaal microfoontje en chatcam. Niks studio, dure camera’s etc. Wel wat geduld en experimenteren maar dan heb je zo wat. Ik zal binnenkort eens een screencast maken over hoe je het maakt. Ik merk dat de laagdrempeligheid ook reden is om ze te bezoeken/bekijken. In 1 week tijd zijn ze al meer dan 200x bekeken en die ik gisteren op ourmedia heb gezet zijn nu al meer dan 100x bekeken. Ourmedia legt ze overigens gelijk ook vast in het Internet Archive. Daardoor zijn ze dus ook benaderbaar.

  Geinig allemaal! Grass Root Media.


  18 september 2005 om 06:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!