Stand-up site check op 212 Amsterdam

25 februari 2005, 05:56

Over 1,5 week is er weer een 212 Amsterdam bijeenkomst. We hebben weer een goede spreker gevonden. Dit keer is het onderwerp “Stand-up Site Check”. De presentatie was een van de hoogtepunten van Marketing3.nl.

In een leerzame, chaotische en vaak hilarische dialoog met de zaal zaagt Rob Punselie vooraanstaande sites door. Ondertussen passeren de do’s en dont’s van webcommunicatie de revue. Rob Punselie is adviseur/redacteur (ContentKings bv), docent (Universiteit Leiden) en auteur van een vijftal internetboeken. Iedereen kan zijn of haar site voordragen. Het is soms ontluisterend maar altijd leerzaam. Laat je voordracht achter op de site van 212amsterdam.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  media

  212 Amsterdam was (zoals altijd) weer erg gezellig. Punselie was vanavond helaas niet in vorm. Ik ken zijn presentatie(s) en die zijn normaal gesproken scherper en zelfs voor vakgenoten erg leerzaam. Volgende keer beter!


  8 maart 2005 om 23:43
  CF

  Was zeker gezellig. En daarvoor komen we ook wel eens op een regenachtige dinsdagavond.


  9 maart 2005 om 00:14
  Anders

  Ik heb er, afgezien van een gezellige borrel, weinig aan gemist hoorde ik eerder vanavond. Komt goed uit, hoef ik mezelf niks kwalijk te nemen. In april ben ik er weer bij.


  9 maart 2005 om 00:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!