Sportief elektrisch rijden met de Volkswagen Golf GTE #ADV

7 februari 2015, 11:37

Plug-in hybrid met slechts 7 procent bijtelling

Volkswagen introduceert de Golf GTE: elektrisch rijden zonder concessies aan uitstraling en karakter. De Volkswagen Golf GTE kan zich meten aan zijn sportieve broers, de Golf GTI en de Golf GTD. In de plug-in hybrid werken de elektrische en verbrandingsmotor samen voor een optimale rijervaring: zuinig rijden naar afspraken in de buurt, maar ook betrouwbaar op langere afstanden. En dat voor slechts 7 procent bijtelling en een netto bijtelling vanaf 93 euro per maand.

Het beste van twee werelden

De Volkswagen Golf GTE wordt aangedreven door een 1.4 TSI-benzinemotor (110 kW/150 pk, 6-DSG automaat) én een elektromotor (75 kW/102 pk). Samen zorgen zij het beste van twee werelden met een gecombineerd vermogen van tot wel (150 kW / 204 pk) en een topsnelheid van 217 kilometer per uur.

In ‘e-mode’ kan de Golf GTE 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Kortere ritten zijn dus volledig emissievrij. Dat maakt de Golf GTE ideaal voor woon-werkverkeer: met een laadpaal thuis en een laadpaal op kantoor is de auto altijd klaar voor elektrisch gebruik. Bij langere afstanden ondersteunt de benzinemotor en wordt de actieradius van de Golf GTE verhoogd tot een maximum van 939 kilometer.

Rijden in de stijl die bij je past

Met zijn moderne uitstraling en sportieve rijprestaties voelt de Volkswagen Golf GTE zich thuis naast de Golf GTI en de Golf GTD. De plug-in hybride broer van deze twee sportievelingen is qua prestatieniveau verrassend vergelijkbaar met zijn directe familieleden.

En dat terwijl de Golf GTE ook in hybride modus bijzonder zuinig is met een verbruik van slechts 1,6 liter per 100 kilometer en slechts 35 gram CO2-emissie per kilometer. Liever iets sportiever rijden? In de Golf GTE is alles mogelijk: kies zelf hoe sportief of zuinig je rijdt. In de GTE-modus rijd je namelijk zonder elektromotor.

Uitgebreide standaarduitrusting en aantrekkelijke opties

De Volkswagen Golf GTE wordt standaard uitgerust met wat je van een sportieve, zakelijke auto mag verwachten. Denk hierbij aan ledverlichting, automatische airconditioning, cruise control, Bluetoothconnectie voor telefonie en voldoende opbergruimte in het dashboard en in de kofferbak. Zelfs in de standaarduitvoering vanaf 37.950 euro is de Golf GTE van alle gemakken voorzien.

Nog comfortabeler rijden is het met het Executive Plus pakket met onder meer een boordcomputer met navigatiesysteem en spraakbediening. Ook een trekhaak behoort tot de opties. Deze trekt moeiteloos tot wel 1.500 kilogram. Er zijn weinig plugin hybrides die hem dat na doen.

Altijd actuele informatie met Car-Net

Gehaast een meeting binnengestapt en niet helemaal zeker of de auto op slot staat? Even checken of de accu nog voldoende stroom heeft voor de terugreis? Met Car-Net e-Remote sta je altijd in verbinding met de Volkswagen Golf GTE, zowel via desktop als via smartphone of tablet.

Vind gemakkelijk je auto terug op een volle parkeerplaats, krijg inzicht in je rijgedrag en ga op warme of koude dagen comfortabel op weg door de binnentemperatuur vooraf in te stellen. Met Car-Net e- Remote is het allemaal mogelijk.

Uniek leaseaanbod van Volkswagen Leasing

Deze aantrekkelijke Golf heeft een bijtellingspercentage van slechts 7 procent in 2015. Dat komt neer op een netto bijtelling vanaf slechts 93 euro per maand. Lease de Volkswagen Golf GTE via Volkswagen Leasing en ontvang een zeer compleet onderhoudspakket inclusief een laadpaal op kantoor.

Vanaf slechts 589 euro per maand (exclusief btw en laadpaalinstallatie) rijd je vier jaar lang 20.000 kilometer per jaar. Uiteraard is dat inclusief onderhoud, reparatie, banden, verzekering en 24/7 pechhulp. Maar dat niet alleen: laden bij kantoor kan met het Smart zakelijk laadpunt, inclusief onderhoudsabonnement, met capaciteit voor 2 auto’s.

Voor laden onderweg is een laadpas met 500 kilometer HollandseWind® energie van Eneco inbegrepen. En natuurlijk is elektrisch rijden zelfs voor de ervaren autorijder even wennen. Daarom krijgt de rijder een plug-in hybrid rijtraining bij een ANWB Test-& Trainingscentrum en een jaar lang toegang tot het online trainingsprogramma e-Driver.

Stap nu in en ervaar het sportieve comfort van de Golf GTE

  • Emissievrij bij korte ritten, betrouwbaar en zuinig op langere stukken
  • Sportief of zuinig: rijden in de stijl die bij je past
  • Standaard ruim uitgerust voor de zakelijke rijder
  • Comfortabel op pad met Car-Net e-Remote
  • Lease vanaf 589 euro per maand
  • Slechts 7 procent bijtelling, een netto bijtelling vanaf 93 euro per maand

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!