Spice up your Marketing, bezoek het SAM2014 event!

13 december 2013, 10:29

Nieuwsgierig naar de ‘State of the Art’-marketing van dit moment? Zin in een vakmatige opkikker voor je bedrijf of voor jezelf? Kom 16 januari 2014 naar het State of the Art Marketing 2014 event op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De vijfde editie van dit event staat in het teken van ‘Spice up your Marketing’. Klantbeleving staat deze dag centraal. Experts op het gebied van onder meer social media, customer experience en online marketing verzorgen pittige workshops en lezingen. SAM2014 is bovendien de aangewezen plek om contact te leggen met innoverende marketingprofessionals, veelbelovende studenten en leergierige ondernemers. Daarbij levert deelname je als Senior Marketing Professional nog eens 4 PE-punten op ook. Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Schrijf je snel in op www.SAMevent.nl.

Hèt marketingevent van Noordoost-Nederland!

Een groep van 28 geselecteerde vierdejaars studenten van hogeschool Windesheim organiseren samen met een aantal professionele begeleiders het SAM2014 event, hèt marketingevent van Noordoost-Nederland.

Tijdens het SAM2014 event komen allerlei innovaties en trends op het gebied van marketing aan bod. Tussen 13.00 en 21.00 uur word je als bezoeker getrakteerd op inspirerende lezingen en workshops van experts en ervaringsdeskundigen die dagelijks bezig zijn met de nieuwste marketinginzichten en -technieken. Enkele experts en professionals die onder andere aanwezig zijn:

  • Jan Willem Alphenaar, professioneel marketingspreker
  • Jordi van de Bovenkamp, artdirector bij Boomerang Create
  • Patrick Petersen, ervaren online marketeer en Victor Mion, eigenaar en grondlegger van One Minute Coach.

Als spetterende afsluiter spreekt keynotespreker Wouter de Vries over ontwikkelingen in dienstenmarketing. Kijk op de website voor een compleet overzicht van alle sprekers en het programma.

Bovendien is het SAM2014 event de aangewezen plek om in contact te komen met andere bedrijven, marketingprofessionals en een nieuwe generatie veelbelovende marketingstudenten. Tussen de workshoprondes door en na de keynote zijn er volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

SAM2014, een event om niet te missen

Het SAM2014 programma is zorgvuldig samengesteld om jou als bezoeker een inspirerende en onvergetelijke dag te bieden. Het SAM2014 event is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe marketing innovaties en aansprekende praktijkvoorbeelden. Het SAM2014 event vindt plaats op de campus van hogeschool Windesheim in Zwolle.

  • Waar: Windesheim, Campus 2-6, 8017 CA Zwolle
  • Wanneer: donderdag 16 januari 2014
  • Start: 13.00 uur
  • Eind: 19.45 uur
  • Netwerkborrel: 19.45 – 21.00 uur

Aanmelden

Er zijn slechts 350 plekken beschikbaar voor het SAM2014 event. Wees er dus snel bij en meld je aan op www.SAMevent.nl! Vragen? Mail naar info@samevent.nl. Alle updates rondom het evenement zijn te volgen via onze sociale media kanalen: Facebook en Twitter.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!