Speurders.nl zet in op weblogs

15 oktober 2004, 04:39

Speurders adverteert nu ook op Totally FlabbergastedNa geenstijl.nl toont nu ook totally flabbergasted banners van speurders.nl. Daarmee is de eerste (grote) adverteerder in Nederland over de streep om te adverteren op weblogs. Of heb ik er wellicht een gemist?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  maarten

  @ marco,

  Je hebt er inderdaad een gemist. Al vanaf de start plaatsen wij regelmatig gesponsorde artikelen op flabber.nl. Weblogs bieden een uitgelezen kans om rechtstreeks in de doelgroep te komen, en bieden fors bereik tegen redelijke kosten. Essentie is wel om de eigen kracht van het weblog te gebruiken en ze veel vrijheid te geven. Dan werkt het uitstekend (zie de multiscope ranking: nr 6 in 6 weken! ).


  15 oktober 2004 om 05:34
  media

  Maarten, moet eerlijk zeggen dat ik geen dagelijkse bezoeker ben van flabber dus excuses dat ik de gesponsorde artikelen heb gemist 🙂

  Vette pluim overigens voor het lef van Speurders om te experimenteren met adverteren op doelgroepweblogs. Zou aardig zijn als we tzt wat inzicht zouden kunnen krijgen in de resultaten (tov advertenties op doegroepsites).


  15 oktober 2004 om 10:24

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!