Samenwerking Six Apart en T-Online

11 maart 2005, 11:45

T-online, Europa’s grootste internetprovider met miljoenen Duitse klanten biedt sinds vandaag de mogelijkheid een weblog te beginnen als onderdeel van haar abonnement. T-Online introduceert deze nieuwe dienst in samenwerking met Six Apart, bekend van de bloggingtools MovableType en Typepad.

Al eerder sloot Six Apart vergelijkbare overeenkomsten met kranten als De Standaard en Le Monde. De overeenkomst met T-Online stijgt hier duidelijk bovenuit; Six Apart verkrijgt toegang tot maar liefst 14 miljoen abonnees. Deze betalen 3 tot 7 euro per maand voor de weblogfacilteiten afhankelijk van de afgenomen extra’s.

Bron: Planet

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!