Samenwerking grootste product- en prijsvergelijkingssites

10 april 2003, 11:18

Kieskeurig en GreenPrices.nl zijn een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat op Kieskeurig sinds kort wordt doorgelinkt naar GreenPrices.nl, Nederlands grootste vergelijkingssite op het gebied van groene energie.

Kieskeurig is een onafhankelijke vergelijkingssite, waar op een heldere manier producten, vari?rend van telecom, audio/ hifi, computeronderdelen tot witgoed, op prijs en kwaliteit worden vergeleken. Begin april heeft de site van Kieskeurig een geheel nieuwe lay-out gekregen en zijn bestaande opties, zoals de prijsvergelijking, uitgebreid. Ook zijn er een aantal nieuwe productgroepen, zoals hifi- en inbouwapparatuur, toegevoegd.

De vernieuwing heeft verder geleid tot een hernieuwde invulling van de reeds bestaande Kieskeurig-rubriek ‘Groene energie’. Vanaf 1 april wordt de content hiervoor door GreenPrices.nl ingevuld. GreenPrices.nl richt zich geheel op de groene energie-markt en biedt een transparante en complete prijs- en productvergelijking van alle groene energie-aanbieders in Nederland. Binnenkort wordt ook de site van GreenPrices.nl vernieuwd en kunnen consumenten de groene energie-aanbieders op nog meer aspecten, als contractlooptijd, opzegtermijn, acties en energiebronnen, vergelijken.

Bron:

http://www.admanager.nl

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!