RSS-scriptie krijgt Molsterprijs

27 november 2004, 09:28

Op 25 november ontving Jorrit van der Harst tijdens het NVB-congres de dr.ir. H.C. Molsterprijs voor zijn scriptie Really Simple Syndication? Een state-of-the-art over de syndicatiestandaard RSS. Van der Harst schreef de scriptie voor zijn opleiding aan het Instituut voor Media en Informatie Management.

Volgens de jury, bestaande uit Theo Huibers, John MacKenzie Owen en Dick Kaandorp, geeft de scriptie een state of the art over de syndicatiestandaard RSS. Zij biedt niet alleen een ‘zeer leesbare en leerzame beschrijving’ over newsfeeds, maar ook een implementatieplan om een dergelijk dienst op te zetten.

De prijs wordt door de Stichting Dr.Ir. H.C. Molster Fonds en VOGIN periodiek ter beschikking gesteld, ter nagedachtenis van de in 1984 overleden oud-voorzitter van VOGIN.

Bron:

http://www.informatieprofessional.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Pierre

  Maar waar is nou die scriptie??


  27 november 2004 om 14:24
  riepke

  Ja, ik ben ook erg benieuwd naar deze ‘zeer leesbare uitleg’ over RSS.


  28 november 2004 om 15:39
  Pierre

  @Marco,

  Ik heb inmiddels via de mail antwoord gekregen van Jorrit. Hij is op het moment aan het bekijken op welke manier de scriptie online kan komen. Wordt vervolgd…


  28 november 2004 om 20:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!