Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV: sportief en veelzijdig #ADV

11 december 2015, 08:00

Met de Mitsubishi Outlander PHEV kun je als leaserijder de komende 5 jaar nog profiteren van het extreem lage bijtellingspercentage van 7 procent. Dan moet je wel snel zijn en er dit jaar nog een rijden. En dan zul je merken, net als wij deden tijdens een uitgebreide proefrit: de lage bijtelling is zeker niet het enige voordeel van deze plug-in hybrid SUV. Want zoals het een sports utility vehicle betaamt, koppelt de Outlander PHEV sportief rijgedrag met een grote veelzijdigheid.

De Outlander PHEV is een SUV, een auto die bruikbaarheid aan sportiviteit koppelt dus. Met die bruikbaarheid zit het wel goed. De combinatie van lengte en hoogte van de auto zorgt voor een ruime zitpositie op de achterbank met ruim plaats voor 3 volwassenen en genoeg ruimte in de achterbak voor je sportattributen of bagage.

Het sportieve karakter van de auto komt goed naar voren in het rijgedrag. Dankzij de (deels) elektrische aandrijving voelt de Outlander PHEV een stuk lichter en compacter aan dan hij is, terwijl je dankzij de hoge zitpositie juist een goed overzicht hebt over de weg. En helemaal mooi: met de PHEV rijd je alle andere auto’s er sowieso uit bij de pomp, want dankzij de hybride aandrijving kun je de meeste benzinestations overslaan!

Wil je de Outlander PHEV zelf ervaren? Vraag dan snel een proefrit aan en profiteer nog snel van de lage bijtelling!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!