Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV: opladen doe je zo #ADV

1 februari 2016, 11:33

Met de Mitsubishi Outlander PHEV kun je als leaserijder de komende 5 jaar nog profiteren van het lage bijtellingspercentage van 15 procent. En dan zul je merken, net als wij deden tijdens een uitgebreide proefrit: de lage bijtelling is zeker niet het enige voordeel van deze plug-in hybrid SUV. En opladen is ook zo gepiept.

Omdat de Mitsubishi Outlander PHEV een hybride aandrijving heeft, zul je deze regelmatig moeten opladen. Gelukkig gaat dat heel makkelijk op een van deze drie manieren:

  • Oplaadpunt: verspreid door de stadscentra, woonwijken, industriegebieden en bedrijvenparken staan er steeds meer oplaadpunten waarbij je de Outlander PHEV eenvoudig kunt opladen. Een volledig acculading duurt in zo’n geval iets meer dan 3 uur tijd.
  • Stopcontact: is er geen oplaadpunt op de plek waar jij wilt parkeren, dan is het ook mogelijk om de Outlander PHEV ‘af te toppen’ via het stopcontact. Een volledige acculading duurt dan iets meer dan 5 uur.
  • Snellader: sterk in opkomst zijn de snellaadpunten. Bij deze punten heb je in ca. 11 minuten je accu voor 80 procent opgeladen en in een half uur 100 procent.

Daarnaast heb je dankzij het hybride karakter van de aandrijving altijd de zekerheid dat de benzinemotor de accu oplaadt, zodat je niet langs de kant van de weg komt te staan.

Wil je de Outlander PHEV zelf ervaren? Vraag dan snel een proefrit aan!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!