Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV met maar 7% bijtelling! #ADV

27 november 2015, 08:00

Met de Mitsubishi Outlander PHEV kun je als leaserijder de komende 5 jaar nog profiteren van het extreem lage bijtellingspercentage van 7 procent. Dan moet je wel snel zijn en er dit jaar nog één rijden. En dan zul je merken, net als wij deden tijdens een uitgebreide proefrit: de lage bijtelling is zeker niet het enige voordeel van deze plug-in hybrid SUV.

Op die andere voordelen, zoals de rijke uitrusting en de veiligheid, komen we terug in een serie posts. Maar we trappen af met dat bijtellingsvoordeel, want daarvan profiteer je nog maar tot eind 2015. Als je vóór 1 januari 2016 een Outlander PHEV leaset, betaal je tot 5 jaar lang slechts 7 procent bijtelling. Dat betekent dat je de Outlander PHEV al kunt rijden vanaf 103 euro netto bijtelling per maand!

Nou begrijpen wij marketeers natuurlijk allemaal dat dit een vanaf-prijs is en jouw maandelijkse bijtelling straks afhangt van het uitrustingsniveau, belastingschalen en wat nog meer. Maar feit blijft dat je voor een zeer aantrekkelijke prijs de tweede generatie van de populairste hybride SUV kunt rijden.

Wil je weten hoeveel bijtelling de Outlander PHEV jou kost? Kijk dan hier!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!