Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV: goed uitgerust op reis #ADV

4 december 2015, 08:00

Met de Mitsubishi Outlander PHEV kun je als leaserijder de komende 5 jaar nog profiteren van het extreem lage bijtellingspercentage van 7 procent. Dan moet je wel snel zijn en er dit jaar nog een rijden. En dan zul je merken, net als wij deden tijdens een uitgebreide proefrit: de lage bijtelling is zeker niet het enige voordeel van deze plug-in hybrid SUV. Neem bijvoorbeeld de zeer complete uitrusting.

De Mitsubishi Outlander PHEV is standaard natuurlijk rijk uitgerust. Dat begint met de Business Edition en loopt via de Executive Edition naar de Instyle en Instyle+. Wij reden met een Outlander PHEV in die laatste uitvoering, de meest complete. Daardoor konden we na de eerste instap, die lekker hoog is, de in comfortabel leer uitgeruste bestuurdersstoel elektrisch verstellen naar de ideale zithouding.

Onze rit vond plaats op een mooie herfstdag, dus wij konden zelfs even het elektrisch glazen schuif-/kanteldak open doen. En als het straks koud is, is het goed te weten dat ook het stuur verwarmbaar is, net als de voorruit. En sowieso zorgt het Dual Zone Climate Control-systeem automatisch voor aangename omstandigheden.

Je zit er dus warmpjes bij in de Outlander PHEV. En daar dragen de warme klanken van het entertainmentsysteem met Rockford Fosgate™-audio extra aan bij. Natuurlijk is er radio, maar je kunt ook je eigen muziek afspelen vanaf cd, een SSD-kaart, of je koppelt je telefoon aan het systeem. Dat maakt ook direct hands-free bellen beschikbaar; wel zo handig en veilig.

Een laatste gadget dat we hier nog willen noemen is de Around View Monitor, die er in combinatie met de parkeersensoren voor en achter o.a. voor zorgt dat veilig inparkeren wel heel eenvoudig wordt.

Wil je de Mitsubishi Outlander PHEV zelf ervaren? Vraag dan snel een proefrit aan en profiteer nog snel van de lage bijtelling!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!