Rhinofly op Reboot7

10 juni 2005, 11:52

Rhinofly op Reboot7Jurgen van Kralingen en Nicoline Wouterlood, twee medewerkers van Rhinofly, zijn op dit moment aanwezig op het Reboot-seminar in Kopenhagen, Denemarken. Ze posten geregeld op Frank-ly hun bevindingen (directe link naar alle posts).

Het doet me erg denken aan het Les Blogs seminar in april, waarbij ook verschillende tools werden ingezet om de “buitenwereld” mee te laten genieten. Denk hierbij aan tags, chat, foto’s, Wiki, en veel, heel veel blogs. Deze foto is kenmerkend voor de hedendaagse tech-seminars. Opengeklapte laptops tijdens een presentatie en overal stekkerdozen.

Kunnen we dat volgende week ook in Mediaplaza verwachten? Of zijn marketeers nog niet zo superconnected als de consument is?

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Anders

  Ik snap die laptopperitis niet hoor, op die meetings. Om de buitenwereld te laten meegenieten heb je toch maar 1 PC nodig met een mik webcams, geen 100? Op de site lees ik “reboot is two days in june filled with inspiration, perspective, good conversations and interesting people” maar hoe ga je dat bereiken als iedereen met zijn eigen laptop bezig is? Ik kan me een inspirerender ambiance voorstellen.


  10 juni 2005 om 15:05
  punkey

  Maak het maar eens mee Anders, geloof me, het is een beleving. Zelfs als iedereen met zijn eigen laptop bezig is. Vergis je niet. ook tijdens de pauzes en na de sessies wordt flink wat genetwerkt…

  En wat is er dan zo inspirerend aan een willekeurig Nederlands seminar waar iedereen braaf naar een Powerpoint zit te staren en minimaal interactie heeft? Nee, doe mij dan maar de hyperconnectiviteit van een Reboot of Les Blogs, ook al is het vele malen vermoeiender.


  10 juni 2005 om 18:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!