Problemen bij web-log.nl

17 september 2004, 04:08

Web-log.nl: “Vanwege onderhoudswerkzaamheden kan het zijn dat web-log.nl niet bereikbaar is. Wij doen er alles aan dit ongemak zo kort mogelijk te laten duren. Onze excuses daarvoor.”

Tsja, ‘t is wel lekker rustig in mijn RSS-lezer maar toch…

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  at

  Inderdaad Marco, om gek van te worden. De aankondiging was dat wegens werkzaamheden web-log een halfuurtje op donderdag slecht zou functioneren. Sedert web-log naar Ilse is gegaan zie ik wel een mooi jasje op de homepage maar het systeem ligt heel vaak down. Statistieken niet meer real time beschikbaar en het systeem is traag geworden. BTW wat is het business model voor Ilse? Adverteerders?


  17 september 2004 om 04:15
  media

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit erg gecharmeerd ben geweest van de ‘gratis’ weblogdiensten. Prima om er kennis mee te maken maar snel daarna zou ik kiezen voor eigen domein en weblogsoftware. Ik vergelijk het altijd met de gratis homepages van Geocities destijds.

  Begrijp Ilse Media ook niet meer. Wat is er aan de hand jongens? Eerst W.I.E. om zeep helpen, nu web-log.nl?


  17 september 2004 om 04:20
  at

  Begon ooit als een vrijblijvend testje. Inmiddels 900 unieke postings, vele trouwe bezoekers uit de branche en een werkend digitaal visitekaartje waar je visie en info kwijt kan. Inderdaad binnenkort maar eens kijken hoe we de database kunnen plukken en overzetten naar eigen logsoft omgeving…


  17 september 2004 om 04:26
  Mediafreak

  30 minuten niet bereikbaar is 48 uur geworden……..dat duurt wel erg lang.


  17 september 2004 om 05:32
  Peter

  Het doet het inmiddels weer maar waarom nergens een verklaring of toelichting waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren?


  17 september 2004 om 05:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!