(PR Academy de Podcast) Thea van Unen over transparantie in communicatie

7 oktober 2021, 09:00

‘Iedereen is inmiddels journalist’

Met meer dan 15 jaar PR ervaring ‘under the belt’ kunnen we Thea van Unen gerust een PR-expert noemen. In deze extra lange aflevering van PR Academy de Podcast duikt ze samen met host Aaron de diepte in, geeft ze do’s and don’ts en vertelt ze alles over haar ervaringen met Public Relations.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

Thea van Unen draait al zolang mee in het PR vak, dat ze persberichten zelfs nog heeft verstuurd per fax. Je leest het goed, per fax! Ze deelt een aantal van haar handige PR-tips:

Presscloud · S1E6 – PR-expert Thea van Unen

‘Als bedrijf kun je echt niet meer liegen. Regisseren is het toverwoord. Ik zou ook zeker niets verstoppen of verpakken, want iedereen is inmiddels journalist. Er zijn zoveel mediakanalen en social media platforms. Het lukt je niet meer om een boodschap buiten beeld te houden.’

Aaron Mirck is denker, schrijver en spreker over technologie. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet en een etiquettegids voor het digitale tijdperk: Niet appen tijdens het eten. Hij maakt zich druk om hoe dom we omgaan met slimme technologie. Zijn missie: zorgen dat we bewuster omgaan met technologie, zodat we slimmer werken, minder afgeleid en gestrest zijn en gelukkiger worden.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!