(PR Academy de Podcast) Thea van Unen over transparantie in communicatie

7 oktober 2021, 09:00

‘Iedereen is inmiddels journalist’

Met meer dan 15 jaar PR ervaring ‘under the belt’ kunnen we Thea van Unen gerust een PR-expert noemen. In deze extra lange aflevering van PR Academy de Podcast duikt ze samen met host Aaron de diepte in, geeft ze do’s and don’ts en vertelt ze alles over haar ervaringen met Public Relations.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

Thea van Unen draait al zolang mee in het PR vak, dat ze persberichten zelfs nog heeft verstuurd per fax. Je leest het goed, per fax! Ze deelt een aantal van haar handige PR-tips:

Presscloud · S1E6 – PR-expert Thea van Unen

‘Als bedrijf kun je echt niet meer liegen. Regisseren is het toverwoord. Ik zou ook zeker niets verstoppen of verpakken, want iedereen is inmiddels journalist. Er zijn zoveel mediakanalen en social media platforms. Het lukt je niet meer om een boodschap buiten beeld te houden.’

Aaron Mirck
co-founder van Presscloud.co bij Presscloud.co

Ik heb als journalist gewerkt bij The Post Online en bij diverse PR-bureaus, voor ik als freelance PR-adviseur aan de slag ging. Ik zag diverse klanten Startup van het Jaar worden, uitbreiden naar nieuwe continenten en aan bod komen in de landelijke pers. En toch knaagde er iets.Met Presscloud wil ik PR toegankelijker maken. Het platform biedt bedrijven de juiste tools, tips en tricks. Zodat je zelf aan de slag kan met PR. Presscloud. Zodat elk merk de aandacht kan krijgen die het verdient.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!

Welke nieuwsbrief