: (PR Academy de Podcast) Rob Lagendijk: commerciële PR-strateeg vertelt over PR-strategie

'PR zorgt voor zichtbaarheid en zichtbaarheid zorgt voor kansen. Het moet niet gaan om zichtbaarheid óm de zichtbaarheid, het moet een doel dienen.'

: (PR Academy de Podcast) Rob Lagendijk: commerciële PR-strateeg vertelt over PR-strategie

Rob Lagendijk is senior business developer en PR consultant. In deze aflevering van PR Academy De Podcast vertelt hij over de kansen die een succesvolle PR campagne kan bieden. Hoe bouw je relaties op met journalisten en wat moet je ervoor doen om je perstraject te laten slagen? 

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

"PR zorgt voor zichtbaarheid en zichtbaarheid zorgt voor kansen. Het moet niet gaan om zichtbaarheid om de zichtbaarheid, het moet wel een doel dienen", dat vertelt Rob Lagendijk in deze nieuwe aflevering van PR Academy De Podcast. Hij vertelt over alle PR-hacks die hij inzet om aandacht te generen via onafhankelijke nieuwsmedia. 

 

Presscloud · S1E4 - Rob Lagendijk over de kansen die PR biedt

Credits afbeelding: youtube, licentie: Alle rechten voorbehouden

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.