: (PR Academy de Podcast) Rob Lagendijk: commerciële PR-strateeg vertelt over PR-strategie

20 augustus 2021, 06:00

‘PR zorgt voor zichtbaarheid en zichtbaarheid zorgt voor kansen. Het moet niet gaan om zichtbaarheid óm de zichtbaarheid, het moet een doel dienen.’

Rob Lagendijk is senior business developer en PR consultant. In deze aflevering van PR Academy De Podcast vertelt hij over de kansen die een succesvolle PR campagne kan bieden. Hoe bouw je relaties op met journalisten en wat moet je ervoor doen om je perstraject te laten slagen?

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

“PR zorgt voor zichtbaarheid en zichtbaarheid zorgt voor kansen. Het moet niet gaan om zichtbaarheid om de zichtbaarheid, het moet wel een doel dienen”, dat vertelt Rob Lagendijk in deze nieuwe aflevering van PR Academy De Podcast. Hij vertelt over alle PR-hacks die hij inzet om aandacht te generen via onafhankelijke nieuwsmedia.

Presscloud · S1E4 – Rob Lagendijk over de kansen die PR biedt

Aaron Mirck is publicist en schrijver. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet en managementboek Alles wat PR-bureaus je niet vertellen. Regelmatig schrijft hij opiniestukken over technologie, onder meer in NRC, het Parool, de Telegraaf en Elsevier. Eerder werkte hij als journalist, als tekstschrijver voor tech-bedrijven en als co-founder van tech-startup Presscloud.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!