: (PR Academy de Podcast) Rob Lagendijk: commerciële PR-strateeg vertelt over PR-strategie

20 augustus 2021, 06:00

‘PR zorgt voor zichtbaarheid en zichtbaarheid zorgt voor kansen. Het moet niet gaan om zichtbaarheid óm de zichtbaarheid, het moet een doel dienen.’

Rob Lagendijk is senior business developer en PR consultant. In deze aflevering van PR Academy De Podcast vertelt hij over de kansen die een succesvolle PR campagne kan bieden. Hoe bouw je relaties op met journalisten en wat moet je ervoor doen om je perstraject te laten slagen?

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

“PR zorgt voor zichtbaarheid en zichtbaarheid zorgt voor kansen. Het moet niet gaan om zichtbaarheid om de zichtbaarheid, het moet wel een doel dienen”, dat vertelt Rob Lagendijk in deze nieuwe aflevering van PR Academy De Podcast. Hij vertelt over alle PR-hacks die hij inzet om aandacht te generen via onafhankelijke nieuwsmedia.

Presscloud · S1E4 – Rob Lagendijk over de kansen die PR biedt

Aaron Mirck is denker, schrijver en spreker over technologie. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet en een etiquettegids voor het digitale tijdperk: Niet appen tijdens het eten. Hij maakt zich druk om hoe dom we omgaan met slimme technologie. Zijn missie: zorgen dat we bewuster omgaan met technologie, zodat we slimmer werken, minder afgeleid en gestrest zijn en gelukkiger worden.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!