Podcast 4G-model

14 april 2005, 16:19

We hebben het al eens eerder gehad over het 4G-model van PDG Graphics. Een model waarin het hele webdomein gesplitst is in logische onderdelen en zaken als content management systemen, permission marketing, weblogs, intranet, user profiles etc. een eigen plek krijgen met een scheiding tussen ‘above and below the website’.

In de 4e podcast van PDG Graphics wordt het hele model nog eens nader toegelicht. De pdf-file van het 4G-model is hier te downloaden.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!