Overheid was niet voorbereid op een computeraanval

17 januari 2005, 10:04

Nu.nl: Politie, justitie en overheid hebben waardeloos gereageerd op de computeraanval op de internetpagina’s overheid.nl en regering.nl begin oktober. De overheidsites waren niet alleen 5 dagen niet bereikbaar ook de aangifte lukte niet omdat technische kennis bij het doorsnee, blauwe korps ontbreekt. Dit geeft de burger hoop!

Martin de Boer
Interim (Online) Marketeer bij Efarmers

Marketeer met een passie voor Interactive Marketing. Daarnaast veel aandacht voor nieuwe "online" ontwikkelingen. Na ruim 8 jaar als Channel Manager Internet voor ABN AMRO te hebben gewerkt, ging hij vervolgens aan de slag als Marketing manager voor Hotel Bookers (o.a. hotelspecials.nl , bungalowspecials.nl en hotelaanbiedingen.nl). In 2009 zijn eigen advies/interim bureau efarmers gestart. Van waaruit hij diverse bedrijven adviseert over online marketing/strategie. Passie voor site analyse en daarmee het optimaliseren van campagnes, conversie en site bezoek. Daarnaast veel interesse voor new media en social media. Interesse in online media planning, multi channel campagnes en digitale overheid. Waarbij de laatste interesse vanuit mijn raadslidmaatschap van de gemeente Edam-Volendam is ontstaan.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Anders

    Lol 🙂

    Maar ik zie het echt wel gebeuren dan binnen 5 en 10 jaar de boel echt flink wordt ontregeld en misschien wel wekenlang wordt platgelegd. Op landelijk of internationaal niveau. Met een technische analfabeet als Brinkhorst zal het er in de nabije toekomst niet van komen dat de Nederlandse overheid daar zinnige maatregelen tegen zal nemen.

    Waarom zouden terroristen moeilijk gaan doen met bomaanslagen, vliegtuigkapingen etc terwijl ze slechts af en toe een kabeltje door hoeven te knippen? Terrorisme anno 2015. Let maar op.


    17 januari 2005 om 10:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!