Oproep: Onderzoek voor Emerce

18 augustus 2003, 21:40

VNU Business Publications, de nieuwe eigenaar van Emerce, is een online onderzoek gestart onder de lezers van Emerce. Op de site Emercelives.nl kan de enqu?te ingevuld worden. Kosten in tijd: ongeveer vijf minuten.

Via het onderzoek wil VNU BP inzicht krijgen in de mediaconsumptie van Emerce-lezers en het gebruik van de diverse communicatiemiddelen van Emerce, zoals blad, site, e-mailnieuwsbrief, sms en congres (Emerce Industry Day). Het onderzoek bestaat uit meerkeuzevragen, het invullen neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

Lezers wordt ook gevraagd naar de beste manier om Emerce voort te zetten. De inzender van het beste idee wint een digitale camera. Ten slotte is er aan Emercelives.nl ook een poll verbonden rond de vraag of Emerce leeft, ja/nee.

De intellectuele eigendomsrechten van Emerce, waaronder de domeinnaam en de merknaam, zijn vorige week gekocht door VNU BP nadat Emerce eind juli failliet werd verklaard.

Bron:

http://www.emerce.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!