Ontslagen dankzij webloggers

12 januari 2005, 10:30

Ontslagen dankzij webloggersZoals bekend worden er wereldwijd webloggers ontslagen of disciplinair gestraft vanwege hun bloggingactiviteit of aangeklaagd wegens het naar buiten brengen van bedrijfsinformatie.

In de zogenaamde Rathergate-case hebben bloggers er echter voor gezorgd dat 4 CBS-medewerkers zijn ontslagen. De kracht van weblogs wordt steeds duidelijker!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Erwin Maas

  Ook is het zelf hebben van een web-log en zeker het váák voorkomen in Google funest als je op zoek bent naar een baan, pas op met je mening als je niet maatschappelijk de dupe wilt worden van je vrijheden 🙁 (Spreekt een ervaringsdeskundige die wijs is geworden door schade en schande)


  12 januari 2005 om 22:06
  Evert Jan

  @Erwin: interessant, kun je jouw verhaal toelichten?


  9 februari 2005 om 19:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!