• Mobile
    wordt gesponsord door

Online Tuesday #86: welke kansen biedt voice?

Online Tuesday #86: welke kansen biedt voice?

Het kon niet uitblijven: Online Tuesday gaat op 12 februari over voice. Dé trend van dit moment. Bijna 25 procent van de Amerikanen heeft een Google Home of Alexa thuis en de verwachting is dat dit percentage explosief zal toenemen. Ook in Nederland groeit de animo voor voice. Welke kansen biedt deze spraaktechnologie voor marketeers? 

In Nederland krijgt de voice assistant inmiddels voet aan de grond. Enkele maanden geleden pakte Google groot uit met de lancering van Google Home. Voor nog geen 60 euro te koop bij Albert Heijn, dus alles behalve een elite-gadget. Voor adverteerders natuurlijk een interessante ontwikkeling. Want zoeken en shoppen doen we steeds vaker via voice. 

"Google Home is gewoon te koop bij AH, dus alles behalve een elite-gadget"

Voice biedt adverteerders nieuwe mogelijkheden. Maar welke dan? En hoe speel je hierop in? Het komt allemaal aan bod bij de Online Tuesday over voice op dinsdag 12 februari 2019. Dit zijn de sprekers: 

  • Maarten Lens-Fitzgerald, Founder Conva Voice Services, kent alle ins en outs van Voice en gebruikt zijn kennis om samen met bedrijven Voice te ontdekken
  • Koen Vanderhoydonck, Marketing Automation Specialist bij Google
  • Daan Gönning van de Rabobank. Een gemotiveerde ondernemer met een sterke focus op verandertrajecten, disruptie en innovatie. Hij heeft een duidelijke visie op Conversational Interfaces en doet bij Rabobank een implementatietraject van onder andere de Google Assistent

Locatie van Online Tuesday is IBM Amsterdam, aan Johan Huizingalaan 765 (naast het gebouw van B. Amsterdam).

De inschrijving is inmiddels geopend. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via Meetup.com. Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&ANewpeople en Traffic4U, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. De huidige locatie-sponsor is IBM.

Credits afbeelding: Pixabay.com, licentie: CC BY-NC-ND (Niet-commercieel hergebruik)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.