Nieuwe webloguitgeverij Zeenz.nl gelanceerd

24 februari 2006, 06:08

Nieuwe webloguitgeverij Zeenz.nl gelanceerdNa Blogo.nl, Blog.nl en Small Media Group, is deze week de vierde Nederlandse webloguitgeverij gelanceerd: Zeenz.nl.

In tegenstelling tot de eerder genoemde webloguitgeverijen is Zeenz.nl al vanaf februari 2004 een uitgever van nieuwsbrieven. De uitgever heeft echter het roer omgegooid. De bestaande redactie, allen met ruime schrijfervaring en passie voor het onderwerp waarover ze schrijven, zal het schrijfwerk voor 18 onderwerpen op zich nemen. Zeenz.nl wil het aantal weblogs snel uitbreiden met nieuwe titels. De uitgever van Zeenz.nl, Tera.nl bv, geeft een 50-tal fora uit over een groot aantal onderwerpen. Doel is om bij ieder forum een weblog te realiseren met meerdere schrijvers (deskundigen) en een actueel aanbod van onderwerpen.

Lucas (en alle bloggers), heel veel succes!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  hidde tuinstra

  tof concept. ik ben fan


  24 februari 2006 om 09:12
  Stefan

  Zeenz is zo te zien erg populair. Werkelijk niemand die er reageert op de berichten.


  24 februari 2006 om 09:58
  media

  Stefan, die is te makkelijk. Zeenz is gisteravond live gegaan waarbij de berichten uit de emailnieuwsbrieven zijn omgezet naar weblogformat. Maw, vanaf vandaag kan er pas worden gereageerd. Traffic en reacties zullen dus net als bij andere startende weblogs opgebouwd moeten worden. Maar aangezien ze een bestaand mailingbestand hebben verwacht ik wel een vliegende start.

  Lucas of Martijn, kunnen jullie daar la wat over zeggen?


  24 februari 2006 om 11:28
  Lucas van der Molen

  Tot op heden zijn wel al een paar persberichten verstuurd, maar de 15.000 mensen die voorheen alleen de nieuwsbrief kregen hebben nog geen bericht ontvangen van deze update.

  Dus de bezoekersaantallen zijn nog even beperkt (en onze eigen postings ook).

  We zetten nog een paar puntjes op de i.

  Over – ik denk een weekje – weer even kijken Stefan, of er dan reacties zijn… 😉


  24 februari 2006 om 12:00

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!