Nieuwe mobiele gadget SonyEricsson

12 oktober 2003, 09:27

De SonyEricsson P800 is tot op dit moment de meest populaire pda-Smartphone met ruim een miljoen verkochte exemplaren. De fabrikant borduurt voort op dit succes met de SonyEricsson P900, die op 26 oktober wordt geintroduceerd. En alhoewel SonyEricsson officieel de kaken nog steeds op elkaar houdt, staan de eerste reviews al online.

SonyEricsson houdt officieel de kaken nog steeds op elkaar, maar verschillende sites over mobiele telefonie weten al veel details over de nieuwe pda-telefoon te melden en mobile-review.com heeft van SonyEricsson zelfs al een prototype ontvangen. Dat buitenkansje hebben de medewerkers uiteraard benut voor een uitgebreide test.

De nieuwe P900 is lichter en dunner en iets minder vrolijk vormgegeven dan de P800. Het toestel heeft daarmee een zakelijkere uitstraling. De doordrukknoppen die ons op de P800 opvielen zijn verdwenen, het toestel heeft nu echte toetsen op een ?flip?, die overigens ook bij dit model verwijderbaar is.

Verder is het scherm van de P900 een stuk helderder en scherper en is het nu ook mogelijk videofilmpjes op te nemen. Er wordt deze keer wel een echte stylus-pen meegeleverd met de telefoon, in plaats van het ?patat-vorkje? van de P800.

De P900 meet nu 117x57x27 mm en weegt 130 gram. Zijn voorganger moest het nog doen met 117x59x27 mm en 158 gram. Al met al is de P900 geen nieuwe telefoon, maar duidelijk een verbeterde versie van de P800, ontdaan van al zijn kinderziektes en zwakheden. Verwacht wordt dat de P900 zo rond de 650 euro gaat kosten.

Bron:

http://www.zdnet.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!