Nieuwe bloggers op Marketingfacts

5 november 2005, 12:10

Deze maand is het team van Marketingfacts opnieuw uitgebreid met 2 nieuwe bloggers. Als eerste Peter Garama, student aan de Universiteit van Tilburg waar hij Bedrijfscommunicatie en Digitale Media studeert. Peter volgt met meer dan gemiddelde belangstelling de ont-wikkelingen op het gebied van web 2.0. Daarnaast is ook Karel Kolb gestart als blogger op Marketingfacts. Karel is de de man achter Feeder.nl en auteur van een binnenkort te verschijnen boek over RSS.

Het totaal aantal bloggers op marketingfacts komt daarmee op 38. Eerlijkheidshalve moet ik daarbij vermelden dat een aantal hiervan vooralsnog niet of nauwelijks een bijdrage hebben geleverd aan Marketingfacts en derhalve binnenkort van de lijst zullen worden verwijderd.

Dagelijks proberen we gezamenlijk de meest interessante en opmerkelijke zaken op het gebied van interactieve marketing te brengen. Er is bewust gekozen voor een grote groep van enthousiaste mensen om op die manier alle deelgebieden te kunnen dekken. Mocht je toch nog het idee hebben dat we een onderwerp missen (of teveel over bepaalde onderwerpen schrijven), laat dit dan via email of in de reacties weten.

Peter en Karel, heel veel succes en vooral ook plezier!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  evroekel

  Per blogger? Zoveel bloggers hebebn we nu ook weer niet 😉 Maar wel een aardig overzicht. Geeft meteen aan wie king of content is.


  5 november 2005 om 13:30
  Guido van Nispen

  Welkom nieuwe bloggers alhier, met zoveel bloggers blijf je natuurlijk lekker veel lezen en krijg je een steeds breder overzicht. goed gedaan Marco


  5 november 2005 om 14:55
  Remi

  Welkom bij de club Peter en Karel!


  5 november 2005 om 15:54
  loket

  Hé, ik sta in de top 5 van meeste comments. Ben ik zo’n zeikerd?


  5 november 2005 om 20:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!