Niet omdat het moet.. maar omdat het kan. Superveel supersnel 4G van Tele2 #ADV

30 december 2015, 09:30

Trek het hele internet leeg vanaf je mobiel. Omdat het kan. In ieder geval wel bij Tele2, dat met hun splinternieuwe ‘4G-only’ netwerk abonnementen aanbiedt tot 24Gb per maand! En dat voor een tarief dat je nu waarschijnlijk al betaalt voor die 4 of 6Gb bij je huidige provider.

Nog geen twee jaar geleden begon Tele2 met de aanleg van hun 4G-only-netwerk. Het bouwt daarmee op de kennis en ervaring met het 4G-netwerk van Tele2 in Zweden, volgens onafhankelijke onderzoeken al jaren een van de beste netwerken ter wereld, en op het eigen landelijke glasvezelnetwerk. Momenteel heeft Tele2 al 92 procent outdoor-populatiedekking op 4G, aan het einde van het eerste kwartaal van 2016 wordt landelijke dekking verwacht.

Een goed moment dus om nú over te stappen naar Tele2. Dat levert je onder andere de volgende voordelen op:

  • Genadeloos lage prijzen. Bij Tele2 krijg je meer dan je nodig hebt, voor minder. Online shop till you drop, kijk YouTube tot je niet meer kan, het maakt allemaal niet uit: voor de rekening hoef je het niet te laten.
  • De nieuwste smartphones. Je geniet natuurlijk helemaal van die extra data met een goeie smartphone. Ook geen probleem. Je hebt bij Tele2 een kekke 4G-telefoon voor een aantrekkelijke tarief. En hoe meer data je kiest, hoe beter die prijs.
  • Nooit meer buiten je bundel gaan. Als je die enorme databundels op weet te krijgen, geeft Tele2 je graag kudo’s en níet een extra hoge rekening. Ze stoppen je mobiele internet dan gewoon tot de volgende maand, zodat je geen onverwachte kosten krijgt. Natuurlijk kun je ook heel makkelijk een Extra Internet-bundel bestellen.

Tele2 biedt een abonnement aan met een databundel van 24GB met onbeperkt bellen en sms’en voor een maandbedrag van 35 euro (handsetkosten niet inbegrepen). Daarnaast zijn er abonnementen met databundels van 1,5, 4 en 8GB met onbeperkt bellen en sms’en en een abonnement met een databundel van 1GB met 100 belminuten of sms’jes.

Dus kies direct de telefoon en de bundel die bij je past en internet je gek. Omdat het kan.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!