Nederlandstalig boek over weblogs

3 oktober 2005, 06:03

Om de wereld van weblogs te ontdekken brengt Pearson Eduction Benelux het praktische boek Snel op weg Express – Weblogs van auteur Rogier Mostert uit. Dit boek is bedoeld voor iedereen die ge?nteresseerd is in weblogs en er zelf mee aan de slag wil. Alle belangrijke facetten die te maken hebben met webloggen komen ter sprake. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en interviews met toonaangevende bloggers, leert de lezer waar deze op moet letten en hoe hij zijn eigen weblog succesvol kunt maken.

Heb het boek zelf nog niet gezien of gelezen dus ik ben benieuwd naar de reacties van degenen die het al wel hebben gelezen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  punkey

  Ik weet al wel dat er een verschrikkelijk interessant stuk over videobloggen in staat 🙂


  3 oktober 2005 om 08:17
  media

  Als je het over nu duvel hebt. Vanmorgen lag het boek in de bus. Zal het dan ook zeker lezen zodat ik er een eigen oordeel over kan geven. Ik moet zeggen dat het er op het eerste gezicht goed verzorgd uitziet. Op de inhoud kom ik later terug!


  2 november 2005 om 09:04

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!