MySpace nu ook in offline activiteiten

MySpace nu ook in offline activiteiten

Het is al eerder besproken, ‘het succes van online communities ligt offline’. Want je wilt naast je ‘digitale’ vrienden ook wel eens live kennis maken met de persoon achter de avatar. MySpace gaat dit nu serieus toepassen en doet meteen goede zaken: 1) door er ook nog eens een goed doel bij te betrekken en 2) goed aan te sluiten bij één van de ‘grootste gemene delers van de community’: muziek.

Op 21 oktober a.s. wordt er in 19 Amerikaanse steden plus Toronto ‘Rock for Darfur’ gehouden, popconcerten georganiseerd door MySpace, waarvan een gedeelte van de ticketopbrengsten naar Oxfam gaan en gebruikt gaan worden in Darfur. Ook zal de eigenaar van MySpace, News Corp, andere media uit hun portfolio in gaan zetten om een en ander te ondersteunen qua promotie. Na alle negatieve publiciteit rondom MySpace (privacyproblemen, performance) letterlijk en figuurlijk een ander geluid.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Eerder werd al duidelijk dat MySpace ook een magazine gaat uitgeven. Ook een typisch voorbeeld van offline lijkt mij.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.