My butt is big

16 augustus 2005, 03:00

Nike ad

Nike’s nieuwste printadvertenties ‘My butt is big’, ‘My legs were once two hairy sticks’ en ‘I have thunder thighs’ doet Adrants concluderen dat Nike de minitrend (gestart door Dove) richting real beauty heeft ingeslagen. Alleen jammer dat het beeld in de offline advertenties niet aansluit op de modellen die online te zien zijn.

Update

Op Nikewomen.com staat (een beetje verstopt) rechtsbovenin een klein icoontje met ‘See the Nikewomen ads’. Dit brengt je naar meer de zes advertenties (shoulders, hips, butt, thighs, knees, legs) van deze campagne inclusief videofragmenten waarin de modellen te zien zijn. (zie ook: AdAge)

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Eric

  De billen op het plaatje van de campagne voldoen toch redelijk aan het ideaalbeeld, als ik de gemiddelde videoclip op TMF zie.


  16 augustus 2005 om 05:56
  Bling bling

  My ass is BIG would be a better name. Go work out, eat sensible and don’t believe all of them with a big ass have a disease. Fat people everywhere, as if being fat is normal


  16 augustus 2005 om 11:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!