Mobiele TV rukt verder op

28 oktober 2005, 08:42

Frankrijks grootste telecomprovider Orange (bijna 22 miljoen abonnees) heeft gisteren een overeenkomst bekend gemaakt met de Canal+ Group. Het betreft de levering van een filmportfolio met meer dan 200 titels, geschikt gemaakt voor de ontsluiting over mobiele applicaties. Voor een paar euro per dag kan de Orange abonnee beschikken over deze videotheek.

Orange’s marketing directeur Julien Billot is z??r optimistisch. Hij geloofd dat de markt voor 3G telefonie, nodig voor de ontvangst van deze kwaliteit bewegende beelden, mede door deze ontwikkelingen aan los aan het komen is.

Onderzoeksbureau Strategy Analytics heeft vastgesteld dat de waarde van de markt voor mobiele content wereldwijd in 2008 meer dan 70 miljard dollar zal bedragen. Streaming content zal daar met 5.9 miljard dollar fors deel van uit maken. De groei in het aantal telefoontjes dat deze vorm van content kan ontvangen is evenredig groot, van 65 miljoen in 2004 tot ruim 700 miljoen in 2008.

Kritische macro kijk op relevante mediaontwikkelingen en aanverwante distributietechnologie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Marc

  ‘Hij geloofd’… Ik, maar dat is natuurlijk persoonlijk, denk dat hij gelooft…


  28 oktober 2005 om 08:52
  Jigs

  Door Anette op 1 juli 2011 om 11:36 Via mijn nieuwsbrief die ik iedree maand ontvang van hobbycreatief,heb ik de link aangeklikt van de floralist.ik heb vele interesse op hobbygebied.Toen ik de site opende ging er weer een nieuwe wereld voor mij open,ik had wel al verschillende dingen met bloemen gemaakt,maar dit vindt ik het einde.Zoveel voorbeelden en een hele goede uitleg,ga vooral zo door,mij heb je in ieder geval weer kunnen inspireren.het is voor mij een hele goeie ontspanning,ook al heb ik tot nu toe aleen nog maar de filmpjes bekeken.Bedankt dat je dit met een ieder wil delen.Nelleke bedankt.


  9 juli 2015 om 03:58

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!