Microsoft Nederland start Windows Vista blog

15 oktober 2005, 10:35

Zoals bekend heet het nieuwe besturingssysteem van Microsoft Windows Vista. Het is de opvolger van Windows XP en had tot voor kort de codenaam Longhorn. Vista zou aanvankelijk dit jaar al voor consumenten verschijnen maar komt pas op de markt in 2006. Voor ontwikkelaars is al een tijdje een beta-versie beschikbaar.

Interessant om te zien is dat Microsoft Nederland deze week is gestart met Windows Vista blog (RSS-feed). Derk Wagelaar (Product Solution Manager Microsoft):

Op de eerste plaats zullen wij deze Blog gebruiken om de grote hoeveelheid Windows Vista nieuws, wetenswaardigheden en persoonlijke ervaringen die het komende jaar beschikbaar komen met jullie te delen. Daarnaast willen deze Blog gebruiken om een dialoog aan te gaan met iedereen die geinteresseerd is in Windows Vista. Wij zijn zeer benieuwd naar jullie reacties om onduidelijkheden te kunnen wegnemen, ervaringen te delen, te leren en terugkoppeling te kunnen geven aan de ontwikkelteams.

Goed initiatief, ben benieuwd naar de update frequentie en hoeveel gebruik er van wordt gemaakt door de consument (en ontwikkelaars).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Bram

    Waar kan ik Windows VIsta dowloade kan mij iemand helpen

    Groetjes Bram


    16 februari 2006 om 19:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!