Media Plaza start eigen IPTV kanaal

7 april 2006, 03:54

Sinds gisteren is Media Plaza gestart met Media Plaza TV, een IPTV kanaal waar de congressen en seminars die door Media Plaza worden georganiseerd live worden uitgezonden. “Waar inspiratie innovatie wordt” is het door Media Plaza gebezigde credo. Deze innovatie wordt door Media Plaza verder vormgegeven met Media Plaza TV.

Via de website tv.mediaplaza.nl kunnen de door Media Plaza georganiseerde evenementen live worden bekeken. Naast live uitzendingen biedt Media Plaza TV ook de mogelijkheid om content op een later tijdstip te bekijken (on demand). Media Plaza TV zal in eerste instantie als proef worden gestart waarbij zowel techniek als bezoekersaantallen zullen worden bekeken.

Het is uiteraard geen toeval dat het IPTV-kanaal is gelanceerd op de dag dat het IPTV-seminar plaatsvond. Vincent Twillert heeft daarvan een verslag op Eventblogs.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Jochem

  Klopt de URL wel?

  Result for mediaplazatv.nl

  Domain name mediaplazatv.nl

  Status requested

  Date registered 03-04-2006

  Record last updated 03-04-2006

  Record maintained by NL Domain Registry


  7 april 2006 om 04:15
  media

  Jochem, zag inderdaad dat de URL het (nog) niet doet. Wellicht alleen gisteren aktief geweest? Ik zal Media Plaza eens informeren wat nu de juiste URL is!


  7 april 2006 om 04:18
  Arash

  mediaplazatv.nlbeschikbaar!

  Dus nog niet geregisteerd


  7 april 2006 om 04:21
  Hark

  De IPTV wordt gehost door host stream.nuguru.tv = streamzilla.nl. Klein wereldje, welkom buren 🙂


  7 april 2006 om 05:52
  venturo

  Valt me op dat we nu elk internet streamertje een tv kanaal gaan noemen. Daar komt wel iets meer voor kijken hoor. Overigens wel een kanibaaltje denk ik voor Mediaplaza.


  7 april 2006 om 06:11
  Gijsbregt

  Toen ik vorig jaar in Australië was om te spreken op een congres moest ik een waiver tekenen. Daarin stond dat ik accoord ging met het feit dat ik gefilmd werd. Praktisch alle grote congressen worden daar gefilmd vaak voor dvd (die ter plekke te koop is), maar ook voor directe online vertoning.


  7 april 2006 om 12:55
  Raceman

  Nette eerste opzet, en erg prettig dat ik zulke seminars nu ook achteraf kan bekijken.

  Het geluid kan nog wat sterker, de video presentaties volledig in beeld met de presentator picture-in-picture in beeld zou ook nog een wens van mij zijn, en elke spreker zijn eigen scene, waar ik uit kan kiezen ipv 4 delen.


  8 april 2006 om 10:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!