• Mobile
  wordt gesponsord door

Media Plaza start eigen IPTV kanaal

Media Plaza start eigen IPTV kanaal

Sinds gisteren is Media Plaza gestart met Media Plaza TV, een IPTV kanaal waar de congressen en seminars die door Media Plaza worden georganiseerd live worden uitgezonden. “Waar inspiratie innovatie wordt” is het door Media Plaza gebezigde credo. Deze innovatie wordt door Media Plaza verder vormgegeven met Media Plaza TV.

Via de website tv.mediaplaza.nl kunnen de door Media Plaza georganiseerde evenementen live worden bekeken. Naast live uitzendingen biedt Media Plaza TV ook de mogelijkheid om content op een later tijdstip te bekijken (on demand). Media Plaza TV zal in eerste instantie als proef worden gestart waarbij zowel techniek als bezoekersaantallen zullen worden bekeken.

Het is uiteraard geen toeval dat het IPTV-kanaal is gelanceerd op de dag dat het IPTV-seminar plaatsvond. Vincent Twillert heeft daarvan een verslag op Eventblogs.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Klopt de URL wel?

  Result for mediaplazatv.nl

  Domain name mediaplazatv.nl
  Status requested

  Date registered 03-04-2006
  Record last updated 03-04-2006
  Record maintained by NL Domain Registry

  geplaatst op
 • Jochem, zag inderdaad dat de URL het (nog) niet doet. Wellicht alleen gisteren aktief geweest? Ik zal Media Plaza eens informeren wat nu de juiste URL is!

  geplaatst op
 • mediaplazatv.nlbeschikbaar!

  Dus nog niet geregisteerd

  geplaatst op
 • Ik zat fout, het is http://tv.mediaplaza.nl/ (inmiddels in de tekst aangepast).

  geplaatst op
 • De IPTV wordt gehost door host stream.nuguru.tv = streamzilla.nl. Klein wereldje, welkom buren :)

  geplaatst op
 • Valt me op dat we nu elk internet streamertje een tv kanaal gaan noemen. Daar komt wel iets meer voor kijken hoor. Overigens wel een kanibaaltje denk ik voor Mediaplaza.

  geplaatst op
 • Toen ik vorig jaar in Australië was om te spreken op een congres moest ik een waiver tekenen. Daarin stond dat ik accoord ging met het feit dat ik gefilmd werd. Praktisch alle grote congressen worden daar gefilmd vaak voor dvd (die ter plekke te koop is), maar ook voor directe online vertoning.

  geplaatst op
 • Nette eerste opzet, en erg prettig dat ik zulke seminars nu ook achteraf kan bekijken.

  Het geluid kan nog wat sterker, de video presentaties volledig in beeld met de presentator picture-in-picture in beeld zou ook nog een wens van mij zijn, en elke spreker zijn eigen scene, waar ik uit kan kiezen ipv 4 delen.

  geplaatst op
 • Presentaties van IPTV-seminar staan inmiddels online.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.