Marktplaats ontdekt gewone winkels

20 april 2006, 05:05

Marktplaats ‘internet zoals het bedoeld is’ biedt sinds kort Marktplaats Handelsposten. Volgens Marktplaats zijn de handelsposten vooral handig voor Marktplaats-gebruikers die liever geen bezoekers aan de voordeur willen.

In het NOS journaal van vanochtend werden echter ook heel andere voordelen genoemd:

Volgens een woordvoerder van de Verkoopwinkel is het grote voordeel dat je op deze manier in een keer van je spullen af bent.

En een woordvoerder van Forrester Research zei:

“Mensen willen niet van die massawinkels meer”

“als ze iets kopen willen ze het eerst aanraken”

Internet zoals het bedoeld is, maar dan dus beter.

Ewald Verhoog (41) is oprichter van het Canicas. Canicas is Spaans voor knikkers en heeft als werkterrein: marketing strategie - marketing tactics - marketing operations en marketing intelligence. Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen en implementeren van de (interactieve) marketing & sales strategie. In Nederland loopt Canicas voorop op het gebied van Persuasion Architecture (Futurenow): basisprincipe is dat de 'gemiddelde' klant niet bestaat. Ieder type klant vraagt om een eigen aanpak, en het internet leent zich hier perfect voor. De meeste klanten maken kennis met Canicas via Canicas Conversie Management ©. CCM helpt klanten om met een beproefde methode, snel de conversie van landingspages en actiewebsites fors te verhogen. Canicas zet een team in van ervaren specialisten op het gebied van webcopy, usability, design, verkooppsychologie en webanalytics om stapsgewijs alle copy- en lay-out aspecten die voor conversie van belang zijn optimaliseren.

Categorie
Tags

2 Reacties

  maarten

  Hi Ewald,

  op vakantie geweest?


  20 april 2006 om 05:53
  media

  🙂

  Kreeg gisteren overigens ook een persbericht binnen van Marktnet. Marktnet zou een groot aantal kavels overnemen van Ricardo.nl, de veilingsite die onlangs door funda is overgenomen. De kavels in de Ricardo-rubrieken “Antiek, Kunst & Design” en “Huis, Tuin & Vrije Tijd” verhuizen naar funda design, de online woonwinkel voor nieuwe en gebruikte (design)meubelen. De overige 20.000 kavels worden doorgeplaatst naar Marktnet.nl. De gebruikers hoeven verder geen actie te ondernemen en worden direct na het overzetten van hun gegevens nader geinformeerd aldus het persbericht.


  20 april 2006 om 05:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!