Marketingvacatures van de week

14 juli 2013, 09:59

Content marketeer, channelmanager digitale media, retail designer & visualizer lead en een uitdagende allround marketingcommunicatie-stage

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. In dit bericht vatten sommen we alle marketingvacatures nog een keer samen. Met deze week vacatures voor o.a. een content marketeer, een channelmanager digitale media, een retail designer & visualizer lead en een uitdagende allround marketingcommunicatie-stage.

Vacatures

Content Marketeer Video bij Ziggo

Content Marketeer Video, standplaats: Utrecht

Je functie Als Content Marketeer Video ben je verantwoordelijk voor het gidsen van de klant door de content die wordt aangeboden op het video platform van Ziggo. Het is jouw uitdaging om de VOD catalogus en het lineaire TV aanbod zo optimaal mogelijk te presenteren op alle Ziggo platformen, zoals de UI, de apps, de Ziggo TV kanalen, de website, etc. Je gebruikt daarvoor alle mogelijkheden met betrekking tot online en social media, alle Ziggo Apps en Corporate Communicatie, maar vooral ook de content zelf. Daarbij bouw en onderhoud je goede relaties met alle content aanbieders teneinde de juiste ondersteunende content te verkrijgen en in te spelen op titel – en content marketing campagnes. Je analyseert alle VOD resultaten en reageert hier op door (strategische) aanpassingen voor te stellen aan het Acquisitie team.

Channelmanager Digital Media bij Ziggo

Channelmanager Digital Media bij Ziggo Utrecht, 40 uur

Ziggo wil online stevig blijven groeien. Ziggo heeft ambitieuze plannen op het gebied van online sales & selfservice, innovatieve online diensten, Apps en social media. Ben je ambitieus, heb je een passie voor interactieve media en heb je vernieuwende ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je functie Als Channel Manager weet je door een juiste commerciële vertaling, Ziggo sterk te positioneren en de commerciële doelstellingen te realiseren. Je bent sales & service gericht en marketinggedreven. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het bewaken, bijsturen en behalen van de targets en KPI's van Digital Media. Je bent continu actief met het ontwikkelen en verbeteren van de digitale kanalen en diensten van Ziggo op basis van eigen innovatie en marktinformatie. Van je wordt verwacht dat je marketing campagnes en product innovaties op een succesvolle manier kunt doorvertalen naar een online omgeving. Je hebt oog voor user experience, conversie, usability, processen en communicatie. Je bent in staat een groot aantal projecten te coördineren en met collega's in verschillende vakgebieden van techniek tot marketing te kunnen communiceren. Je bent een professional, een teamspeler en een promotor van klantgericht denken en doen. Je bent initiatiefrijk, ambitieus en kunt prima werken onder tijdsdruk.

Retail Designer and Visualizer Lead bij Bose

Bose is an international company. The core of our business lies in the development, production and sales of innovative high-performance audio products which set new international standards. We believe our success is founded in our highly motivated staff, our high expectations in terms of research and development, and our professionalism both in marketing as in service. Our customers consider us as competent and reliable partners. Do you have a university degree in Product, Industrial or Interior design, at least 3 to 8 years' experience in retail design and do you want to grow with us in an international company? Then we are looking for you!

CRM & E-mailmarketing Coördinator bij Score

CRM & E-mailmarketing Coördinator in regio Arnhem/Duiven Score.nl – Duiven Score is Dé Jeans Store voor Mannen in het midden tot middenhoog segment met topmerken als G-Star RAW, CHASIN', Diesel, Replay en PME LEGEND. De ruim 80 Score winkels hebben een duidelijk mannelijke uitstraling en zijn uitsluitend op a1 locaties gevestigd in Nederland, België en Duitsland. De webshop score.nl bestaat al sinds 1998, waarmee Score een absolute voorloper is.

Database/Actiemarketeer bij BNP Paribas Cardif

Ben jij die enthousiaste Database/Actiemarketeer die aan de slag wil bij een jonge, innoverende verzekeraar? BNP Paribas Cardif is een internationale verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in beschermingsverzekeringen. Gevestigd in 41 landen en met meer dan 7000 werknemers, maakt zij onderdeel uit van de internationale groep BNP Paribas. De Nederlandse tak van BNP Paribas Cardif – gevormd door BNP Paribas Cardif Levensverzekeringen NV en BNP Paribas Cardif Schadeverzekeringen NV – is gevestigd in Oosterhout, telt ruim 130 medewerkers en is marktleider in genoemd verzekeringssegment.

Stages

uitdagende allround marcom stageplaats! bij USG Marketing, Communication & Sales

Op zoek naar een leuke én leerzame stageplaats? Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige marketing communicatie stagiair en willen graag investeren in het opbouwen van jouw (werk)ervaring en kennis.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!