Marketingvacatures van de week

31 maart 2013, 10:04

Met deze week: Realtime Digital Campaign Process Manager, een online marketeer en een senior grafisch ontwerper

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. We zullen hier vanaf nu extra aandacht aan geven door elk weekend de vacatures van de afgelopen week nog eens extra onder de aandacht te brengen. Met deze week vacatures voor een Realtime Digital Campaign Process Manager, een online marketeer en een senior grafisch onwerper.

Interim Realtime Digital Campaign Process Manager via USG Capacity

For one of the biggest players in Consumer Lifestyle we are searching for an Interim Realtime Digital Campaign Process Manager in region Amsterdam. We are seeking for a candidate who has relevant experience in working with campaigns in terms of updating and defining new campaign process, guidelines and training materials and who has knowledge of social listening tools. Lees hier verder.

Online Marketeer bij Qurrent

Eigenlijk kun je overal aan de slag maar je kiest voor een bedrijf waar je echt een verschil kan maken. Waar met passie gewerkt wordt aan een duurzamer wereld. Waar gebouwd wordt aan een persoonlijk merk in een heel persoonlijke sfeer. Je wordt verantwoordelijk voor het online enthousiasmeren en overtuigen van nieuwe klanten. En omdat het in ons DNA zit doen we dit op een eerlijke manier. Spreekt dit je aan? Lees dan hier verder.

Senior Grafisch Ontwerper bij Prominent Comfort Producten

Prominent is de aanbieder van zitcomfort, en maatwerkspecialist van Nederland. Prominent is herkenbaar aan een groot assortiment en aantrekkelijke acties. Door klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, service en een persoonlijke aanpak zijn we in korte tijd uitgegroeid van tot een onderneming met 44 showrooms in Nederland. Dat is het werk van een enthousiast team medewerkers. Een team dat maar één doel heeft: de verwachtingen van de klant overtreffen. Als organisatie kiezen we voor topkwaliteit en voor professionaliteit. Klik hier voor de hele vacaturetekst.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!