Marketingvacatures (en stages) van de week

8 juni 2013, 10:14

Deze week vooral veel stages, maar ook een leuke online marketeer en marketing specialist functie

Marketingfacts Jobs biedt al jaren banen aan voor de werkzoekende marketeer en stages voor studenten. In dit bericht vatten sommen we alle marketingvacatures en -stages nog een keer samen. Met deze week vacatures voor onder andere een online marketeer in het Oosten van het land, een commercieel hoofd search en een financieel marketing specialst. Ook heel veel stages deze week.

Vacatures

Online Marketeer bij The Satisfactorie

The Satisfactorie BV is per direct op zoek naar een ervaren en allround online marketeer met gevoel voor project- en content management, standplaats is Ermelo. Klein of groot, The Satisfactorie werkt voor organisaties en merken met ambitie. Strategisch en onderscheidend van concept tot realisatie, geven we bedrijven, campagnes en producten een eigen gezicht. Als online marketeer vertaal je de behoefte van klanten naar online marketing acties. Voor meer informatie over deze functie klik je hier.

Commerciele Head of Search (SEM/SEA/SEO) bij Havas Media

Commerciele Head of Search (SEM/SEA/SEO) “In de functie van Search Marketing Manager bepaal jij samen met jouw team de SEM-strategie voor prachtige merken als Kia, Danone en Philips. Uitleggen waarom SEM een van de meest kostenefficiente vormen van marketing is, is voor jou gesneden koek. Klik hier voor de vacature.

Financieel Marketing Specialist bij Achmea

Heb jij projectervaring op het vlak van commerciele efficiency; effectiviteit, merkmanagement of markt strategische vernieuwing en innovatie? Is de financiele wereld bekend voor je? Dan heeft Achmea Markt Strategie een mooie uitdaging voor jou in petto!

Stages

Marketing & social media trainee (stage) bij Live On Demand

Help us bring heroes live on stage! Marketing & social media stage/afstudeeropdracht bij startup in hartje Amsterdam Wij zijn per direct op zoek naar een getalenteerde student/starter die in de rol van Agent trainee het team komt versterken binnen een jonge internet startup (www.liveondemand.com) in het centrum van Amsterdam. Een interessante afstudeeropdracht – met internationale scope – behoort tot de mogelijkheden. Het gaat om 32-40 uur per week, voor een periode van 4-6 maanden tegen een basis stagevergoeding, met flexibele werkdagen/werkuren. Als het met jou en Live On Demand goed gaat kunnen we je na je stage mogelijk een starterfunctie aanbieden. Lees hier deze stage vacature.

Stage: Online Marketing (SEO & SEA) bij Orangedotcom

Orangedotcom is een jong, snelgroeiend Zoekmachine Marketing bureau in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in Zoekmachine Marketing; Google AdWords (SEA) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO). We hebben mooie klanten als Samsung & Opel, uitdagende projecten, een gezellig kantoor en meer! Lees hier de stage vacature.

Event / community manager voor Cultuurmarketing bij We Cross

Vanaf september 2013 (1e helft studiejaar 2013 & 2014) hebben we plek voor een all round HBO stagiair(e) voor het event en community management van Cultuurmarketing. Over Cultuurmarketing Cultuurmarketing is een netwerkorganisatie die als doel heeft om vernieuwing en kennisdeling in cultuurmarketing te stimuleren. Om ons doel te bereiken organiseren we op maandelijkse basis events, delen we kennis, cases en inspiratie op cultuurmarketing.nl en doen we jaarlijks onderzoek. Op onze events komen maandelijks circa 75 marketeers van culturele organisaties zoals poppodia, musea, festivals en theaters samen en via de site, social media en nieuwsbrieven zijn meer dan 5.000 marketeers betrokken. Lees hier meer over deze stage.

Contentmanagement / muziekredactie Into The Tune bij We Cross

Vanaf september 2013 hebben we plek voor een all round HBO stagiair(e) voor het contentmanagement van Into The Tune. Over Into The Tune Into The Tune is jouw dagelijkse gids voor het ontdekken van nieuwe muziek uit Nederland. In onze top 100 zetten we de tracks waar het vandaag over gaat keurig voor je op een rijtje. Dat zijn dus niet de hits die je hoort op radio en TV, maar de muziek die buzzt op internet en rockt in de podia. Op dit moment is de website www.intothetune.com toegankelijk voor een beperkte groep testgebruikers. De site wordt deze zomer officieel gereleased. Lees hier meer over deze uitdagende stage.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!