Marketingplan voor 2016 aan het maken? #ADV

8 december 2015, 09:30

Wij van wc-eend adviseren…het Marketingfacts Jaarboek 2015-2016!

Hiermee ben je in één klap op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. We bieden je the big picture, zodat je de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied van online marketing leert plaatsen, begrijpen en toepassen. Het Marketingfacts Jaarboek helpt je als marketeer nog beter te bepalen welke middelen je inzet en voor welke doelstellingen.

De 10e editie is anderhalf keer zo dik als de vorige (maar liefst 450 pagina’s!) en is samen met 37 experts geschreven. Het resultaat mag er zijn.

Het boek is als onlinemarketingbijbel onmisbaar bij het maken en schrijven van nieuwe marketingplannen en hoort thuis op de hoek van het bureau van iedere ervaren marketing- en communicatiespecialist. Veel succes met het maken van de plannen voor komend jaar én bij de uitvoer ervan!

Bestellen is makkelijk. Shop nu

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!