Marketingforum.nl geeft ondernemers gratis advies

29 november 2004, 18:05

Annedien Hoen heeft onlangs marketingforum.nl gelanceerd, een platform waar weters (experts op het gebied van marketing) onder-nemers die marketingadvies nodig hebben gratis op weg helpen.

Hoen over het forum: “Er bestaat eigenlijk nog niet zoiets in Nederland – wij willen graag een ander geluid laten horen en op deze manier marketingkennis vrij toegankelijk maken voor ondernemers die niet zo snel een bureau of marketeer zouden inhuren om naar hun vraagstukken te laten kijken. Ook wisselen we onderling kennis uit vanuit onze eigen disciplines.”

Het initiatief wordt onder andere gedragen door Dennis Hettema (die als community manager van Higherlevel -een ondernemersforum van Economische Zaken- succes boekte), Ewout Wolff (hoofd marketing & innovatie van de AVRO en bestuurslid van de Marketing van Dienstengroep van het NIMA) en Mira Jongeneelen (marktonderzoeker voor een veelheid van organisaties). Sinds vandaag is ook Marco Derksen (interactive marketing consultant bij Share of Mind en oprichter van MarketingFacts.nl) aan dit rijtje toegevoegd.

Ondernemers en mensen die zich willen aanmelden als weter worden uitgenodigd te komen kijken op www.marketingforum.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Hallo Jurjen, moet eerlijk zeggen dat ik niet op de hoogte was van het iniatief van marketeer.nl. Kun je er iets meer over vertellen?


  29 november 2004 om 19:26
  Hans

  Voor zover ik weet was marketingforum.nl er al eerder dan het forum van Marketeer.nl

  Het is jammer dat marketingforum.nl nog vrij leeg is, er wordt nog weinig op gepost.


  29 november 2004 om 20:58
  dhettema

  Marketingforum is geboren uit een bericht dat geplaatst werd op higherlevel.nl. Annedien is de oprichster van het hele verhaal en als ieder beginnend forum zijn er nog aardig wat vrijwilligers nodig om de boel op gang te krijgen. Eens kijken of de mensen van marketeer.nl zouden willen samenwerken.


  29 november 2004 om 21:42
  webwolff

  Nee, dit is inderdaad geen reactie op het forum van marketeer.nl. Het is gewoon een initiatief op zichzelf. Het hoeft (nog) niet te steunen op grote bezoekersaantallen en de soort info en het soort mensen wat er komt is even wat anders dan bij marketeer.nl

  Laten we maar kijken wat er van komt. Ben al erg blij dat er op dit gebied eindelijk wat intelligents gebeurt !


  30 november 2004 om 09:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!